Catherine Zeta-Jones álomszép estélyiben vonult Michael Douglas oldalán: a Golden Globe-gála legcukibb sztárpárja voltak
Mutatjuk a Golden Globe-gála legszebb sztárpárjait.

michael-douglas-catherine-zeta-jones-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfő hajnalban 78. alkalommal rendezték meg a Golden Globe-gálát az Egyesült Államokban, a díjátadót sok híresség az otthonából követte végig, csak kevesen jelentek meg személyesen a rendezvényen a koronavírus miatt, így az előző évekhez képest idén jóval kevesebb sztárpár vonult fel a vörös szőnyegen. Két helyszínen tartották meg a gálát, a Los Angeles-i Beverly Hilton Hotelben, illetve a New York-i The Rainbow Roomban.

A 2021-es Golden Globe-gála sztárpárjai

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas személyesen részt vettek a gálán, méghozzá a New York-i helyszínen, ugyanis ők jelentették be a legjobb drámai filmnek járó díjat. A színésznő csak úgy ragyogott férje oldalán. Rajtuk kívül is volt néhány híresség, akik a házastársukkal jelentek meg, például Kevin Bacon vagy Gal Gadot, más sztárok az otthonukból jelentkeztek be a párjuk oldalán, Nicole Kidmant, Jodie Fostert és Mark Ruffalót is a házastársa támogatta.

Képes összeállításunkban megnézheted a Golden Globe-gála legszebb sztárpárjait.

Ezt is szeretjük