Nicole Kidman ezzel dühített fel egy férfit az operában: a színésznő férje vallott a kínos esetről

Nicole Kidmannel nem bánt túl kedvesen az operaház egyik nézője.

nicole kidman cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nicole Kidman és férje, Keith Urban pár héttel ezelőtt elég kínos ügybe keveredett a Sydney-i Operaházban, ugyanis kihúzták a gyufát az egyik nézőnél.

Annyira elmérgesedett a helyzet, hogy az operaház biztonsági embereinek kellett intézkedniük, illetve a rendőrséget is kihívták. Keith Urban egy friss, péntek reggeli rádióinterjújában mesélte el részletesen, mi történt.

Nicole Kidman feldühített egy nézőt az operában

A countryzenész a Kyle and Jackie O műsorában volt vendég a KIIS FM-en. A beszélgetés alatt téma volt az operaházas esetük is.

- Együtt ültünk Nicole-lal és az anyukájával, az előadás végén mindnyájan tapsoltunk. Őrülten jó előadás volt, szóval az egész teremben kitört a tapsvihar.

GettyImages-1152531087
Fotó: Monica Schipper / Getty Images Hungary

- Körülnéztem, és láttam, egyes emberek állva tapsoltak, mások ülve, így Nicole-lal mi is felálltunk, és úgy róttuk le tiszteletünket az operaénekesek előtt. Erre egy mögöttem álló férfi megütötte Nicet a programfüzetével, de jó erősen - emlékezett vissza.

A zenész szerint a felesége teljesen lesokkolódott azon, hogy a férfi így megütötte, el is panaszolta rögtön neki és az édesanyjának, Janelle-nek is.

- Elég nehéz helyzetbe kerültem, hiszen férjként meg akarod védeni egyből a feleséged, de mégis vissza kell fognod magad. Nagyon dühös voltam.

GettyImages-1066004130
Fotó: Ryan Pierse / Getty Images Hungary

Hozzátette, még sosem voltak operában, és nem voltak tisztában az etikettszabályokkal, amiket ha tudtak volna, biztosan betartottak volna.

Február 7-én hozta le a The Sydney Morning Herald, hogy a házaspár A víg özvegy című darabot nézte meg, amikor megtörtént ez az incidens. Még az operaház biztonsági emberei is intézkedtek, illetve valaki a rendőrséget is a helyszínre hívta a lap információi szerint. Amikor a rendőrök kiértek, egy 53 éves és egy 67 éves férfival beszélgettek el, de egyéb más intézkedést nem vetettek be. Kidmant, édesanyját és a férjét eközben a biztonságiak segítették kijutni az intézményből, hogy észrevétlenül távozhassanak. 

Jennifer Lopez botrányos interjúja

Jennifer Lopez karrierje elején nem tett lakatot a szájára az interjúi közben.

Ezt is szeretjük