Jennifer Lopez durván beszólt több kolléganőjének: Madonna és Gwyneth Paltrow is megkapta a magáét

Jennifer Lopez 1998-ban több hírességnek is beszólt egy interjújában.

Jennifer Lopez botrányos interjúja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sok híresség karrierje elején ad olyan interjúkat, amelyeket pár éven belül nagy eséllyel megbán. Ez valahol ott természetes, hiszen nem mindenki tud úgy fogalmazni, hogy biztosan ne bántson meg senkit a gondolataival. A beszédstíluson sokat lehet finomítani, emellett a PR-szakemberek pont a kommunikáció terén nyújtanak nagy segítséget. A sztárok zömének azt is meg kell tanulniuk, hogy kétszer is gondolják meg, mint mondanak ki hangosan, mert elég egy botrányosnak hangzó gondolat, máris szétszedik miatta a médiában. Jennifer Lopez 1998-ban a Movieline-nak adta talán élete leghírhedtebb interjúját, amelyben több kolléganőjéről is megkérdezték a véleményét, J. Lo válaszolt is, ám nem finomkodott véleményével akkoriban.

Jennifer Lopez ezeket a sztárokat kritizálta a hírhedt interjújában

J. Lo a '80-as években táncosként, majd színésznőként kereste a kenyerét, a '90-es években olyan filmekben alakított, mint a Pénzvonat, A nyakék nyomában vagy az Anakonda, ám a Dalok szárnyán volt az az alkotás, amire 1998-ban a legbüszkébb volt. Ő játszhatta el a tragikus sorsú énekesnő, Selena szerepét, alakítása annyira meggyőzte az embereket, hogy még Golden Globe-díjra is jelölték. A Movieline újságírója kíváncsi volt, hogyan vélekedik a sztár kolléganőiről, talán a legdurvábbakat Gwyneth Paltrow-ról mondta.

- Mondd már meg nekem, hogy ő melyik filmben szerepelt? Istenre esküszöm, hogy nem emlékszem egy alkotásra sem, amiben benne lett volna. Néhány embert mások miatt kapnak fel. Többet hallottam róla és Brad Pittről, mint a munkásságáról - magyarázta.

Nem Gwyneth Paltrow volt az egyetlen, akiről elmondta nyers véleményét a világsztár. Képes összeállításunkat megnézve megtudhatod, mely hírességről mit mondott Jennifer Lopez.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük