Jennifer Lopez durván beszólt több kolléganőjének: Madonna és Gwyneth Paltrow is megkapta a magáét
Jennifer Lopez 1998-ban több hírességnek is beszólt egy interjújában.

jennifer-lopez-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok híresség karrierje elején ad olyan interjúkat, amelyeket pár éven belül nagy eséllyel megbán. Ez valahol ott természetes, hiszen nem mindenki tud úgy fogalmazni, hogy biztosan ne bántson meg senkit a gondolataival. A beszédstíluson sokat lehet finomítani, emellett a PR-szakemberek pont a kommunikáció terén nyújtanak nagy segítséget. A sztárok zömének azt is meg kell tanulniuk, hogy kétszer is gondolják meg, mint mondanak ki hangosan, mert elég egy botrányosnak hangzó gondolat, máris szétszedik miatta a médiában. Jennifer Lopez 1998-ban a Movieline-nak adta talán élete leghírhedtebb interjúját, amelyben több kolléganőjéről is megkérdezték a véleményét, J. Lo válaszolt is, ám nem finomkodott véleményével akkoriban.

Jennifer Lopez ezeket a sztárokat kritizálta a hírhedt interjújában

J. Lo a '80-as években táncosként, majd színésznőként kereste a kenyerét, a '90-es években olyan filmekben alakított, mint a Pénzvonat, A nyakék nyomában vagy az Anakonda, ám a Dalok szárnyán volt az az alkotás, amire 1998-ban a legbüszkébb volt. Ő játszhatta el a tragikus sorsú énekesnő, Selena szerepét, alakítása annyira meggyőzte az embereket, hogy még Golden Globe-díjra is jelölték. A Movieline újságírója kíváncsi volt, hogyan vélekedik a sztár kolléganőiről, talán a legdurvábbakat Gwyneth Paltrow-ról mondta.

- Mondd már meg nekem, hogy ő melyik filmben szerepelt? Istenre esküszöm, hogy nem emlékszem egy alkotásra sem, amiben benne lett volna. Néhány embert mások miatt kapnak fel. Többet hallottam róla és Brad Pittről, mint a munkásságáról - magyarázta.

Nem Gwyneth Paltrow volt az egyetlen, akiről elmondta nyers véleményét a világsztár. Képes összeállításunkat megnézve megtudhatod, mely hírességről mit mondott Jennifer Lopez.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük