Keanu Reeves nem volt hajlandó megríkatni Winona Rydert a forgatáson: ennyire jólelkű a színész
Keanu Reeves ilyen szép gesztust tett Winona Ryder felé a Drakula forgatásán.

keanu-winona-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Keanu Reeves szerénységéről és nagy szívéről ódákat zengenek évek óta az emberek, állítólag ő az egyik legkedvesebb sztár Hollywoodban.

Sokaknak van a színészről egy-egy szép története, kolléganője, Winona Ryder is csak pozitívakat tud róla mondani. A két híresség legelőször az 1992-ben megjelent Drakula című filmben szerepeltek együtt, azóta szoros barátokká váltak, és többször is volt más közös projektjük.

Winona Ryder története a bizonyíték arra, hogy Keanu Reeves mennyire jólelkű

Jó barátságuk akkor vette kezdetét, miután a forgatáson Keanu Reeves nem teljesítette a rendező, Francis Coppola kérését, ezt Winona Ryder mesélte el a The Sunday Timesnak. Az egyik jelenetben a színésznőnek el kellett sírnia magát, és azért, hogy hihetőbben el tudja ezt játszani, a rendező elé állt, és azt vágta a fejéhez: "Te k**va!" Coppola ezután arra kérte a jelenetben szereplő többi színészt, beleértve Keanut is, hogy kövessék a példáját.

tk3s 1207773
Fotó: Hip / Northfoto

- Sírnom kellett volna, Richard E. Granttől, Anthony Hopkinstól és Keanutól is azt kérte Francis, hogy olyan dolgokat vágjanak a fejemhez üvöltve, ami megríkatna engem. Sem Anthony, sem Keanu nem volt erre hajlandó. Én eközben ezt gondoltam magamban: "most komolyan?" Egyszerűen nem működött az egész, pont az ellenkezője történt - magyarázta.

Állítása szerint ez az élmény kovácsolta össze őt és Keanut, azóta Coppolával is jó a viszonya, nem haragszik rá.

GettyImages-1019037726
Fotó: Amanda Edwards / Getty Images Hungary

Ugyanezen a forgatáson a két színész állításuk szerint véletlenül összeházasodott, ugyanis a ceremóniát egy igazi pap vezényelte le, persze valószínűleg nem hivatalos a frigyük, hiszen ahhoz hivatalos dokumentumok is kellenének. Ettől függetlenül a két sztár minden évben felköszönti egymást viccből a házassági évfordulójuk alkalmából. A Drakula után a Kamera által homályosanban, a Pippa Lee négy életében, 2018-ban pedig a Végállomás: Esküvőben tűntek fel együtt.

Sztárok, akik gyűlölték egymást a forgatáson

Képes összeállításunkban olyan hírességeket mutatunk, akik nem jöttek ki jól a forgatáson.

Ezt is szeretjük