Az 54 éves Nicole Kidman csodásan festett új filmje premierjén: fehér ruhában pózolt a fotósoknak
Nicole Kidman nagyon elegáns volt új filmje premierjén.

nicole-kidman-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicole Kidman számára nincs megállás, rengeteg munkát kap Hollywoodban, idén jelent meg a Kilenc idegen című minisorozat, amelyben Melissa McCarthy oldalán láthatták rajongói.

Decemberben érkezik új életrajzi filmje, a Being The Ricardos, amelyben Lucille Ballt, a 20. század egyik népszerű amerikai színésznőjét játssza.

Nicole Kidman fehér ruhában ment új filmje premierjére

December 2-án tartották meg az alkotás díszbemutatóját a New York-i Jazz at Lincoln Centerben. A színésznő egy elegáns, fehér Chanel ruhában érkezett a premierre. Hozzá egy fekete magas sarkút viselt, a smink terén a visszafogottságra esküdött, az ajkait hangsúlyozta inkább. 

GettyImages-1356874415
Fotó: Jason Mendez / Getty Images Hungary

Javier Bardem a partnere, ő Desi Arnaz színész bőrébe bújik az alkotásban. Lucille Ball és Arnaz húsz éven át éltek házasságban a való életben. Kidman imádta az alkotás forgatókönyvét, elmondása szerint olyan jó, akár egy regény, le sem tudta tenni, írta meg az Entertainment Weekly.

Nem volt egyszerű Lucille szerepét elfogadnia, kicsit ideges is volt, mert úgy érezte, az emberek azt gondolják róla, nem neki kéne eljátszania a színésznő szerepét, emiatt azon gondolkodott, hogy kiszáll a produkcióból, de a készítők lebeszélték róla. Ezért most már nagyon hálás, mert beleszeretett Lucille személyébe, imádta ezt a munkát.

GettyImages-1356874426
Fotó: Jason Mendez / Getty Images Hungary

Minden életrajzi filmnél plusz stresszt és tehert jelent, ha a színész nem pontos hasonmása az általa megformált személynek, annak idején Rami Malekben sem bíztak, hogy hiteles lesz Freddie Mercuryként, ám amikor megjelent a Bohém rapszódia, többeket lenyűgözött a színészi játékával. Remélhetőleg Kidmannel is pont ugyanez fog történni.

Being The Ricardos című film a kiválasztott mozikban december 10-étől lesz látható, az Amazon Prime Videón pedig december 21-étől lehet streamelni a filmet. Az elmúlt években egyre jellemzőbbé vált, hogy a streamingszolgáltatókon megjelenő alkotásokat a mozikban is bemutatják, erre a sorsra jutott legutóbb Dwayne Johnson és Ryan Reynolds akcióvígjátéka, a Különösen veszélyes bűnözők.

2022-ben is jönnek Kidmantől alkotások: az Aquaman folytatásában Jason Momoa oldalán láthatják a rajongók, a The Northmanben pedig Ethan Hawke-kal és Anya Taylor-Joyjal együtt szerepel. Egy sorozatot is forgat, ami a Roar címet kapta.

Sztárok a Fashion Awardson

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen kreációkat viseltek a sztárok a 2021-es Fashion Awardson.

Ezt is szeretjük