Az 59 éves Demi Moore csillogó ruhájában istennőként tündökölt: a Fashion Awards legszebb kreációi

Ilyen kreációkban léptek a vörös szőnyegre az idei Fashion Awardson.

demi-moore-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Egyesült Királyságban 1989 óta rendezik meg minden évben a Fashion Awardsot, amelynek keretében a legtehetségesebb divattervezőket díjazzák. Természetesen a jelöltek és szakmabeliek mellett világsztárok is meghívást kapnak az eseményre. Hétfő este például Demi Moore is tiszteletét tette a gálán.

Ruhák a 2021-es Fashion Awardson

Az 59 éves színésznő rajong a divatért, rendszeresen jár bemutatókra, sőt idén a Fendi világmárka divatshow-ján modellként ment végig a kifutón, az akkor készült képek körbejárták a világsajtót, mivel többek szerint plasztikáztatott, a vádakat később tagadta a sztár. Nemcsak a Fendi, hanem Rihanna Savage x Fenty fehérnemű-bemutatóján is modellként dolgozott.

Moore a gálára nagyon csinosan érkezett, olyan volt az ezüst-fekete kreációban, akár egy istennő. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen kreációkat viseltek a sztárok a 2021-es Fashion Awardson.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük