Goldie Hawn lánya arany estélyiben az InStyle-gála legszebbje volt: fotókon a sztárok ruhái

Így tündököltek a hírességek a 2021-es InStyle-gálán.

kate-hudson-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

2020-ban a koronavírus miatt elmaradt az InStyle magazin gálája, ám idén sikeresen megrendezték Los Angelesben, a nagyszabású eseménynek a Los Angeles-i Getty Center adott otthont. A gálán a divatipar és a popkultúra tehetségeit és ikonjait díjazták.

A 2021-es InStyle-gála sztárjai

A hatodik alkalommal megrendezett InStyle-gálán igazi sztárparádé volt, a meghívottak között volt Goldie Hawn színésznő lánya, Kate Hudson is, aki az egyik díjat adta át az eseményen. A háromgyermekes híresség a divat egyik nagy rajongója, így a vörös szőnyegen mindig lehengerlően néz ki. Ez nem volt másképp a magazin eseményén sem. Egy csillogó, arany estélyiben varázsolt el mindenkit, szerintünk ő volt az egyik legcsinosabb sztár az este. Rajta kívül még olyan nagy nevek voltak a meghívottak listáján, mint Nicole Kidman, Cindy Crawford vagy Melissa McCarthy.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen kreációkban ragyogtak a sztárok a 2021-es InStyle-gálán.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük