Goldie Hawn lánya arany estélyiben az InStyle-gála legszebbje volt: fotókon a sztárok ruhái

Így tündököltek a hírességek a 2021-es InStyle-gálán.

InStyle-gála 2021 ruhák
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

2020-ban a koronavírus miatt elmaradt az InStyle magazin gálája, ám idén sikeresen megrendezték Los Angelesben, a nagyszabású eseménynek a Los Angeles-i Getty Center adott otthont. A gálán a divatipar és a popkultúra tehetségeit és ikonjait díjazták.

A 2021-es InStyle-gála sztárjai

A hatodik alkalommal megrendezett InStyle-gálán igazi sztárparádé volt, a meghívottak között volt Goldie Hawn színésznő lánya, Kate Hudson is, aki az egyik díjat adta át az eseményen. A háromgyermekes híresség a divat egyik nagy rajongója, így a vörös szőnyegen mindig lehengerlően néz ki. Ez nem volt másképp a magazin eseményén sem. Egy csillogó, arany estélyiben varázsolt el mindenkit, szerintünk ő volt az egyik legcsinosabb sztár az este. Rajta kívül még olyan nagy nevek voltak a meghívottak listáján, mint Nicole Kidman, Cindy Crawford vagy Melissa McCarthy.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen kreációkban ragyogtak a sztárok a 2021-es InStyle-gálán.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük