Az 55 éves Salma Hayek csillogó estélyiben gálázott: férje büszkén pózolt mellette

Az Art+Film Gálán számos női híresség részt vett.

salma-hayek-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

November 6-án, tizedik alkalommal rendezték meg az Art+Film GálátLos Angeles Megyei Művészeti Múzeumban, amit LACMA-ként rövidítenek. A rendezvényt a Gucci márka segítségével álmodták meg, természetesen számos híresség kapott meghívót a nívós eseményre, a vörös szőnyegen szebbnél szebb ruhákat csodálhattak meg a divat rajongói.

Ilyen ruhákban tündököltek a LACMA Art+Film Gálán

Az 55 éves Salma Hayek az elmúlt időszakban sűrűn léphetett a vörös szőnyegre, ugyanis idén ősszel mutatták be az Örökkévalók című filmjét, október végén Londonban volt jelenése a mozi premierje miatt. A latin szépség azóta már visszatért Los Angelesbe, ahol részt vett az Art+Film Gálán, az eseményre férje, François-Henri Pinault is elkísérte. Az 59 éves férfi büszkén pózolt gyönyörű felesége oldalán, aki egy csillogó estélyiben keltett feltűnést.

Nem Salma Hayek volt az egyetlen sztár az eseményen, képes összeállításunkban megnézheted, milyen estélyikbe bújtak a női hírességek szombat este.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük