Az 55 éves Salma Hayek csillogó estélyiben gálázott: férje büszkén pózolt mellette

Az Art+Film Gálán számos női híresség részt vett.

Ruhák a 2021-es LACMA Art+Film Gálán
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

November 6-án, tizedik alkalommal rendezték meg az Art+Film GálátLos Angeles Megyei Művészeti Múzeumban, amit LACMA-ként rövidítenek. A rendezvényt a Gucci márka segítségével álmodták meg, természetesen számos híresség kapott meghívót a nívós eseményre, a vörös szőnyegen szebbnél szebb ruhákat csodálhattak meg a divat rajongói.

Ilyen ruhákban tündököltek a LACMA Art+Film Gálán

Az 55 éves Salma Hayek az elmúlt időszakban sűrűn léphetett a vörös szőnyegre, ugyanis idén ősszel mutatták be az Örökkévalók című filmjét, október végén Londonban volt jelenése a mozi premierje miatt. A latin szépség azóta már visszatért Los Angelesbe, ahol részt vett az Art+Film Gálán, az eseményre férje, François-Henri Pinault is elkísérte. Az 59 éves férfi büszkén pózolt gyönyörű felesége oldalán, aki egy csillogó estélyiben keltett feltűnést.

Nem Salma Hayek volt az egyetlen sztár az eseményen, képes összeállításunkban megnézheted, milyen estélyikbe bújtak a női hírességek szombat este.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük