Brad Pitt és Angelina Jolie legkisebb lánya ilyen nagyot nőtt: a 13 éves Vivienne bájos kamasz lett

Angelina Jolie ismét a gyermekeivel mutatkozott a vörös szőnyegen.

Vivienne Jolie-Pitt 2021-ben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie rajongói már tűkön ülve várták az Örökkévalók premierjét, ugyanis az utóbbi években több filmjének bemutatójára magával vitte a gyermekeit is. Ez az új Marvel-Disney-mozi esetében sem történt másképp. Az alkotást a múlt héten Los Angelesben mutatták be, Európában eddig a Római Filmfesztiválon vetítették le, de tegnap már Londonban is megrendezték a díszpremiert.

Vivienne Jolie-Pitt már ilyen nagylány

A gyerekek közül Shiloh-ról már írtunk külön egy cikket, a 15 éves tinédzser le sem tagadhatná a híres szüleit. Nemcsak ő, hanem húga, Vivienne is sokat nőtt az utóbbi pár évben.

Az egykori cuki, fogszabáyzós kislányból egy nagyon bájos kamasz lett. Sokaknak ismerős lehet az arca, ugyanis a 2014-ben megjelent Demónában ő játszotta az ötéves Aurórát. Végül azért Vivienne kapta meg a rövid szerepet, mert ő volt az egyetlen gyermek, aki nem ijedt meg Jolie-tól. A színésznő a szerepe alapján szarvakat viselt a fején, így valahol ott érthető, hogy sok gyerkőc megrémült tőle.

A 13 éves sztárcsemete egy fehér ruhában lépett a vörös szőnyegre. Nemcsak ő, hanem a testvérei is büszkén feszítettek édesanyjuk mellett a vörös szőnyegen, egyedül Pax hiányzott, az viszont nem derült ki, miért. Lehet, a 17 éves tinédzser egyáltalán nem vágyik a rivaldafényre, vagy inkább az iskolai tanulmányaira szeretne koncentrálni.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Vivienne Jolie-Pitt.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük