Paul Walker 22 éves lánya gyönyörű menyasszony volt: Vin Diesel kísérte őt az oltárhoz

Paul Walker lánya kimondta a boldogító igent szerelmének.

meadow-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Paul Walker lányának szerelmi életéről még augusztusban írtunk, Meadow Walker egy helyes New York-i színész, Louis Thornton-Allan kedvese lett.

A 22 éves lány és kedvese nem vártak sokáig a komolyabb elköteleződéssel, augusztusban megtörtént az eljegyzés, ebben a hónapban pedig már össze is kötötték az életüket, írta meg a Vogue.

Meadow Walker férjhez ment

A modell az örömhírt a közösségi oldalán jelentette be, egy videót és több képet is feltöltött a nagy napról. Az alábbi felvételen az a pillanat látható, amikor Meadow-t az oltárhoz kísérte Paul Walker legjobb barátja, Vin Diesel. A tragikus autóbalesetben elhunyt színész biztosan büszke lett volna a gyermekére.

Meadow gyönyörű menyasszony volt, egy Givenchy kreációban mondta ki a boldogító igent szerelmének.

- Valami időtlen, nőies és elegáns ruhát akartam. Matthew Williams tervező letisztult és modern szemléletével tökéletes darabot alkotott - mesélte Meadow a magazinnak.

Az esküvőjüket a Dominikai Köztársaságban tartották meg.

- A világjárvány hatással volt terveinkre. Louis családja nem tudott részt venni az esküvőn. Sok közeli barát, akiket családtagnak tekintünk, szintén nem tudott eljönni az utazási korlátozások miatt.

Vin Diesel párja, Paloma segített nekik, hogy megszervezzék a lagzit.

- Hihetetlen munkát végzett. Ennél tökéletesebb és autentikusabb esküvőt el sem tudtunk volna képzelni. Őszintén, az egész szervezés könnyedén és egyszerűen zajlott. Louis és én a kezdetektől fogva pontosan tudtuk, mit akarunk. Nagyon meghitt ünnep volt.

A ceremónia után egy gyönyörű, gyertyafényes vacsorára gyűlt össze a násznép, majd tortavágás és strandparti következett.

- Mindannyian mezítláb táncoltunk a homokban. Az éjszaka befejezéseként egy csodálatos tűzijátékot néztünk végig, és repülő lámpásokat eresztettünk az égbe.

Meadow Vin Diesel gyerekeit úgy szereti, mintha a testvérei lennének

Képes összeállításunkban megnézheted Meadow Walker és Vin Diesel gyermekeinek közös képeit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük