Robin Williams 37 éves fia megnősült: gyönyörű volt a menyasszony
Robin Williams fia, Zak feleségül vette gyermeke édesanyját.

robin-williams-fia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Robin Williams legidősebb gyermeke, Zak kimondta a boldogító igent a hétvégén, a menyegzőt szűk családi körben tartották meg.  

A szombati lagziról készült fotókat is megosztották közösségi oldalaikon, Zak élete szerelme, Olivia June gyönyörű menyasszony volt.

Robin Williams fia megnősült

A ceremóniát Los Angelesben tartották meg 2020. október 10-én, eredetileg a koronavírus miatt nem ezen a napon rendezték volna meg az esküvőt, de a dátumhoz annyira ragaszkodtak, hogy elhatározták, mégis ezen a napon esküsznek meg. Ahogy a felvételeken is látszik, nagy volt az öröm.

Családtagjaikat és barátaikat megkérték, hogy a vírusra való tekintettel végezzenek el magukon egy tesztet, az ünnepi vacsorát is kint tartották. Természetesen kisfiuk is részt vett az eseményen, a fotós irtó cuki családi képet készített hármójukról. A házaspárnak rengetegen gratuláltak, többen megjegyezték Zaknek, hogy mennyire hasonlít édesapjára.

  Zak és Olivia June négy évvel ezelőtt találkoztak, a férfi akkor élete egyik legnagyobb mélypontján volt, hiszen akkor még a 2014-ben elhunyt édesapját gyászolta. A People magazinnak elmondta, kedvese nagyon támogató volt vele, ez pedig még közelebb hozta őket egymáshoz, annyira összekovácsolódtak, hogy nemcsak szerelmesek, hanem legjobb barátok is lettek. Másfél évvel ezelőtt megszületett kisfiuk, McLaurin Clement Williams, a névválasztásnál Robin Williams előtt is tisztelegtek, ugyanis a színész középső neve után kapta a gyerkőcük a nevét.

Paul Walker lánya és Vin Diesel gyerekei együtt

Vin Diesel és gyermekei családtagként kezelik Paul Walker lányát, Meadow-t. Képes összeállításunkban megnézheted a közös fotóikat.

Ezt is szeretjük