Sandra Bullock testhezálló, aranyköves ruhában ment új filmje bemutatójára: közel 2 évig nem állt a vörös szőnyegen
Sandra Bullock csillogó ruhában érkezett új filmje premierjére.

sandra-bullock-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sandra Bullock évekig nem állt kamerák elé, utolsó filmje, a Madarak a dobozban 2018-ban jelent meg.

Az 57 éves színésznő visszatért, a The Unforgiveable című filmje, amelynek nemcsak a főszereplője, hanem producere is, december 10-étől lesz elérhető a Netflixen.

Sandra Bullock a The Unforgiveable premierjén

Az alkotás díszbemutatóját New Yorkban tartották meg. Bullock egy arany kövekkel kirakott, testhezálló Stella McCartney overallban érkezett, hozzá egy fekete blézert viselt. A smink terén inkább a szemeit hangsúlyozta, míg a szájára egy nude árnyalatú rúzst kent.

GettyImages-1356487292
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

A film arról szól, hogy egy nőt kiengednek a börtönből, miután letöltötte egy erőszakos bűncselekmény miatt kiszabott büntetését, újra visszatér a társadalomba, amely azonban nem hajlandó megbocsátani múltjának. A főszerepet, Ruth Slatert Bullock játssza.

A filmben benne lesz még Viola Davis és a Walking Dead sztárja, Jon Bernthal is. 2022-ben további két produkcióban láthatjuk viszont, a Bullet Trainben olyan sztárok oldalán játszik majd, mint Brad Pitt vagy Aaron Taylor-Johnson. A The Lost Cityben szintén Pitt lesz a partnere, mellettük feltűnik még a képernyőn Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek sztárja, illetve Channing Tatum is. A két filmnek köszönhetően Bullock jövőre még több alkalommal szerepel majd a vörös szőnyegen.

Utoljára 2020 januárjában, a Golden Globe-gálán vett részt.

GettyImages-1356510645
Fotó: Rachel Murray / Getty Images Hungary

A The Unforgiveable egy dráma lesz, a színésznő a vígjátékokkal vált népszerűvé, és ezzel ő is tisztában van, éppen ezért megfogadta, többé nem vállal el komolyabb szerepeket.

- Soha többet nem forgatok drámát. Csak vígjátékot szeretnék csinálni, visszatérek ehhez a műfajhoz. Harcolni fogok ezért, és élvezni fogom - mesélte Tom Power rádiós műsorvezetőnek.

Úgy gondolja, hogy a drámákat még mindig komolyabban veszik, mint a könnyedebb műfajokat, pedig szerinte egy vígjáték is tartalmazhat mély és tanulságos üzenetet.

- Gondolom, mások megríkatása sokkal fontosabb a nevettetésnél - tette hozzá.

Sandra Bullock legdögösebb címlapjai

Képes összeállításunkban csokorba szedtük a színésznő legdögösebb címlapjait a ’90-es évektől kezdve.

Ezt is szeretjük