Sandra Bullock és Keanu Reeves titokban szerelmesek voltak egymásba: ezért nem váltak egy párrá

Keanu Reeves és Sandra Bullock közel harminc éve jó barátok.

Keanu Reeves és Sandra Bullock
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sandra Bullock és Keanu Reeves az 1994-es Féktelenül című mozifilm forgatásakor ismerkedtek meg, a két színész közt remek volt a kémia, ami persze nemcsak a tehetségüknek volt köszönhető, hanem annak is, hogy tényleg vonzódtak egymáshoz, csak ezt sosem merték megmondani a másiknak.

A 2000-es években ismét együtt dolgozhattak, a Ház a tónál című romantikus film 2006-ban jelent meg. A két sztárról az elmúlt években többször pletykálták, hogy összeszűrték a levet, de ez sosem történt meg, derült ki az Esquire magazin legújabb számából, amelynek címlapján Reeves látható, a vele készült anyagban nemcsak ő, hanem Sandra Bullock is megszólalt.

Sandra Bullock és Keanu Reeves ezért nem váltak egy párrá

A gyönyörű színésznő még 2018 decemberében vallotta be Ellen DeGeneres műsorában, hogy titokban fülig szerelmes volt Keanuba.

GettyImages-103163632
Fotó: KMazur / Getty Images Hungary

- Mindig azt gondoltam, hogy Keanu Reeves mennyire édes és jóképű pasi. Nehéz volt komolyan viselkednem mellette, amikor rám nézett, egyből elkapott a nevetés, ezért mindig megpróbáltam nagyon komoly lenni - fogalmazta akkor róla, majd hozzátette:

- Szerintem volt bennem valami, ami sosem tetszett neki!

DeGeneres 2019-ben Reevest hívta meg a műsorába, akkor kiderült, hogy a színész is odáig volt a kolléganőjéért, ám arról sosem tudott, hogy Sandra szerelmes volt akkoriban belé.

- Nyilvánvalóan ő sem tudta, hogy én meg belé vagyok szerelmes. Mindig jó volt vele együtt dolgozni, csodálatos ember és csodás színésznő.

GettyImages-450254990
Fotó: Mark Davis / Getty Images Hungary

Az Esquire magazin újságírója újra előszedte ezt a sztorit a két hírességről, és ismét megkérdezték Bullockot, hogy tényleg nem volt köztük több barátságnál. Erre azt válaszolta, hogy nem, majd hozzátette, szerinte, ha közelebb kerültek volna egymáshoz, az tönkretette volna a jó barátságukat.

- De ki tudja? Úgy érzem, Keanu az a típusú ember, aki jó barátságot ápol minden olyan nővel, akivel valaha randizott. Nem hiszem, hogy lenne bárki, aki valami szörnyűséget mondana róla. Így talán mi is túléltük volna ezt. Nem tudom, de persze nekünk nem kellett semmit sem túlélnünk. Csak együtt nőttünk fel, miközben párhuzamos utakon haladtunk, megbillentettük a kalapjainkat egymásnak, ha találkoztunk, együtt vacsoráztunk, és megpróbáltunk közösen dolgozni - fogalmazta a színésznő, aki hozzátette, ahogy telik az idő, egyre jobban csodálja a színészt.

- Mondanék én ilyet, ha dobott volna, és feldühített volna engem? Valószínűleg nem.

A mai napig jó barátok, és szívesen dolgoznának újra együtt egymással.

Sztárok, akik a forgatáson szerettek egymásba

Mutatjuk, kik azok a sztárpárok, akiket a közös munka hozott össze.

Szerelmespárt játszottak, és azzá is váltak: Eva Mendes és Ryan Gosling 10 éve imádják egymást

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük