Ő volt Vilmos herceg nagy szerelme Katalin előtt: Arabellával azután szakított, miután egyetemre ment

Vilmos herceg 2001 nyarán szeretett bele egy gyerekkori barátjába.

vilmos-herceg-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Katalin hercegné neve szinte egybeforrt mostanság, idén tavasszal ünnepelték meg tizedik házassági évfordulójukat, azonban már a 2000-es évek elején egy párt alkottak a St. Andrews-i Egyetemen.

Nem Katalin volt az első nő Cambridge hercegének életében, mielőtt egymásba szerettek volna, egy Arabella nevű lánnyal járt.

Ő Vilmos herceg exbarátnője

Katie Nicholls, a királyi család hivatalos életrajzírója a William and Harry: Behind the Palace Walls című könyvében írt Arabella Musgrave-ről, aki elcsavarta Vilmos herceg fejét. Mint kiderült, édesapja, Nicholas Musgrave a Cirencester Park Polo Club vezetője volt, ugyanide jártak Károly és Diana fiai is. Arabella már kislányként megismerte Vilmost és Harryt, végül az idősebbik testvérbe habarodott bele. 

Ez a kép 2007-ben készült Arabelláról.
Ez a kép 2007-ben készült Arabelláról.
Fotó: Dave M. Benett / Getty Images Hungary

2001 nyarán, mielőtt Vilmos egyetemre ment volna, egy közös barátjuk házibuliján pillantotta meg a csinos, barna hajú lányt.

- Arabella egy gyönyörű lánnyá érett, Vilmos el is tűnődött azon, hogy miért nem vette eddig észre őt. Hajnalig táncoltak és ittak, mikor Arabella jó éjszakát kívánt, a herceg kisurrant a szobájából, majd követte a lányt az emeletre - fogalmazta Nicholls.

Az egész nyarat együtt töltötték, elválaszthatatlanokká váltak, ám Vilmost szólította a kötelesség, és az egyetemi tanulmányai miatt Angliából Skóciába költözött.

- Hiányzott neki Arabella, és péntek esténként, amikor elindult hazafelé Highgate-be, mindig annak ténye vigasztalta, hogy várni fogja őt.

Arabella 2014-ben ment férjhez.
Arabella 2014-ben ment férjhez.
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Vilmos annyira komolyan gondolta a kapcsolatát a lánnyal, hogy azt is fontolóra vette, inkább otthagyja a St. Andrews-i Egyetemet. Sőt még az édesapjától is kérte, hogy adja kettejük szerelmére az áldását. Azonban a távkapcsolat mégsem működött köztük.

Végül bekerült a képbe Kate Middleton, akibe akkor szeretett bele igazán, amikor egy jótékonysági divatesemény kifutóján meglátta.

Vilmos herceg anyósa fantasztikusan néz ki

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Carole Middleton.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük