Leonardo DiCaprio barátnője így fest smink nélkül: Camila bátran megmutatja festetlen arcát
Camila Morrone Instagram-oldalán több alkalommal megmutatta magát festetlenül.

dicaprio-párja-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Leonardo DiCaprio és Camila Morrone 2017 végén szerettek egymásba, bár pletykáltak a szakításukról, a mai napig együtt vannak.

A 24 éves modell és színésznő szép követőtábort tudhat magának Instagramon, több mint két és fél millió ember kíváncsi a posztjaira. Az argentin-amerikai lány szívesen megmutatja magát smink nélkül is.

Így fest Camila Morrone smink nélkül

Camila Morrone, amikor a vörös szőnyegre lép, szívesen visel több sminket, de a hétköznapokban az egyszerűség híve. Sokszor pózol festetlen arccal, a természetesség nagyon jól áll neki szerintünk. Gyönyörű arca van.

Camila Morrone kifestve és smink nélkül.
Camila Morrone kifestve és smink nélkül.
Fotó: Jon Kopaloff / Getty Images Hungary, Instagram/Camila Morrone

2019-ben a W magazinnak adott interjút, amelyben a szépségtrükkjei is szóba kerültek, mint kiderült, az egyszerűség híve. Szerencsés alkat, nem a problémás bőrtípusba tartozik.

- Bárcsak jobb szépségtrükkjeim lennének, de nagyon egyszerűen működöm. Abban hiszek, hogy a kevesebb több. Nem sok terméket használok az arcomra, szerintem olyan nagy titok nincs ebben. (...) Megmosom az arcom, krémmel vagy szérummal hidratálok minden este. Édesanyám csodásan fest, és nincsenek szarkalábai a szeme alatt, az ő nagy titka, hogy minden este szemránckrémet használ. A szépségápolási rutinomba ezt már én is belevettem végül. Biztosan kenek valami krémet a szemeim alá, mert az arcunkon az a terület a legérzékenyebb - magyarázta.

Ami a termékeket illeti, ha sokan azt gondolják, biztos a legdrágább luxuskencéket használja, nagyot tévedtek. A drogériákban kapható, olcsón beszerezhető márkákat kedveli. Az interjúban nagyon dicsérte az afrikai fekete szappant.

 

- Régen afrikai fekete szappant használtam, ami három dollárba kerül, és egy hónapig kitart, na az egy nagyon jó termék. Nem szeretek túl sokat költeni, ha kozmetikumokról van szó, mert azt vallom, hogy simán vannak a piacon olyan termékek, amelyek tökéletesen beválnak, mégsem kerülnek egy vagyonba.

Morrone tényleg a természetesség híve, Instagramján sem esik a ló túloldalára, ha a fotóit szerkeszti, ez pedig mindenképp egy pozitív tulajdonság. Sajnos vannak olyan hírességek, akik túl sok szűrőt vagy Photoshopot használnak, és felismerhetetlenre retusálják a képeiket. Ezzel viszont egy elérhetetlen szépségideált állítanak fel, ami főleg a fiatalabb generációkra nézve káros hatással van.

Énekesnők smink nélkül

Adele, Jennifer Lopez és Lady Gaga is megmutatta már a közösségi oldalán festetlen arcát.

Ezt is szeretjük