Nicolas Cage annyira berúgott, hogy végül a bárból is kidobták: videón a kellemetlen eset

Nicolas Cage-et egy Las Vegas-i bárból dobták ki részegen.

GettyImages-109358284
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicolas Cage kellemetlen botrányba keveredett, ugyanis a sztárt részegen dobták ki egy Las Vegas-i bárból.

Még egy videó is készült az esetről, amit a The Sun brit lap exkluzívan közölt a honlapján. A felvétel később a TikTokon és az Instagramon is elterjedt.

Nicolas Cage részegen keveredett botrányba

Az 57 éves színész egy előkelő étteremben és bárban, a Lawry's Prime Ribben rúgott ki a hámból, azonban átesett a ló túloldalára. Az egyik ledrágább whiskey-t és tequilát fogyasztotta, majd a túl sok alkohol hatására nagyon kifordult magából, egy ott dolgozó hölgy kérte, hogy távozzon, de Cage nem akart elmenni, helyette csak ott ült a kanapén, végül hívták a biztonságiakat, és kidobták a helyről. Az alábbi Instagram-posztban megtekintheted a róla készült videót.

Ahogy a felvételen is látszik, a legvégén a színész próbált volna még visszamenni, de nem engedték neki.

A The Sunnak a szemtanúk elmondták, hogy először egy hajléktalan férfival keverték őt össze, majd rájöttek, hogy valójában Nicolas Cage csapta szét ilyen csúnyán magát.

- Egy kicsit összeveszett a személyzettel. Nagyon rossz állapotban volt, és mezítláb sétált. Tequilát és 1980-as Macallan whiskyt ivott. Kiabált az emberekkel, majd verekedni próbált, ekkor szólt rá a személyzet, és kérték, hogy távozzon - fogalmazta a szemtanú.

A színész 2021 júliusában jelent meg utoljára a vörös szőnyegen.
A színész 2021 júliusában jelent meg utoljára a vörös szőnyegen.
Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

- Olyan részeg volt, hogy alig bírta felvenni a papucsát, mielőtt kikísérték. Ezután ott kint megkérdezte tőlünk, nem akarunk-e csatlakozni hozzá, de annyira rossz állapotban volt, hogy ezt rémes ötletnek tartottuk. Végül az egyik törzsvendég kísérte haza - tette hozzá.

Sajnos nem ez volt az első alkalom, hogy az alkohol miatt került bajba, 1986-ban kétszer kapták el a rendőrök ittas vezetés miatt. 

Nicolas Cage felesége

Cikkünkből megtudhatod, ki hódította meg Nicolas Cage szívét.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük