Nicolas Cage és 31 évvel fiatalabb felesége: az egzotikus Riko mellett találta meg a boldogságot

Nicolas Cage és Riko Shibata Las Vegasban kötötték össze az életüket.

nicolas cage cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nicolas Cage, a '90-es és 2000-es évek egyik legnépszerűbb színésze mindig is szerelmes típus volt, életében több nőbe is belehabarodott. Brooke Shields és Sarah Jessica Parker is elcsavarta a fejét, Christina Fulton még egy fiút is szült neki, Weston 1990-ben látta meg a napvilágot.

 Az Oscar-díjas sztár több alkalommal az oltár elé állt: Patricia Arquette, Lisa Marie Presley és Alice Kim is a feleségei voltak. Utóbbi egy gyermeket szült neki 2005-ben, a fiú a Kal-el nevet kapta. Erika Koikével mindössze négy nap házasság után döntött úgy, kiszáll a kapcsolatból. Bár négy frigye is tönkrement, ezek a csalódások nem tántorították el, hogy ötödszörre is kimondja az igent, a 31 évvel fiatalabb Riko Shibatával február 16-án kötötték össze az életüket.

Nicolas Cage felesége

Az 57 éves sztár és a 26 éves egzotikus szépség Japánban találkozott először, 2020 elején volt az első randevújuk, az alábbi felvétel az egy évvel későbbi esküvőjükön készült róluk.

Még csak pár hónapja tartott a szerelmük, amikor kitört a koronavírus-világjárvány, bár ez fizikálisan elválasztotta őket, de lelkileg nem, sőt, pillanatok alatt komolyra fordult a kapcsolatuk, az eljegyzésüket Cage jelentette be 2020 augusztusában.

- Elhagyta New Yorkot, hogy visszatérjen Kiotóba, Japánba. Én Nevadába utaztam, és fél évig nem is láttuk egymást - mesélte a színész a Q104.3 rádióműsorban.

Nem hétköznapi volt az eljegyzésük sem, a nagy távolság miatt FaceTime-videóhívás keretében kérte meg a fiatal lány kezét, aki természetesen igent mondott.

GettyImages-1204912396
Fotó: Kevin Mazur / Getty Images Hungary

- Egy fekete gyémántgyűrűt vettem neki, mert ez a kedvenc színe. Egy arany-fekete karikán fekete gyémántot akart, amit végül megcsináltattam neki, és postán küldtem el a gyűrűt - mesélte a további részleteket.

A februári esküvőjük nagyon kicsi és visszafogott volt, a pár nem is lehetne boldogabb jelenleg. 

Jon Bon Jovi középiskolai szerelmét vette feleségül

Képes összeállításunkban megnézheted, ki rabolta el Jon Bon Jovi szívét.

Ezt is szeretjük