Hugh Jackman felesége ilyen szép menyasszony volt: Deborrával 25 éve házasodtak össze

Hugh Jackman és Deborra 1996. április 11-én álltak oltár elé.

hugh-jackman-deborra-lee
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Annak ellenére, hogy Hollywood nincs híján a villámházasságoknak, azért az ellenpólusra is találhatunk jó pár példát. Sok sztár harmonikus szerelmi kapcsolatban él, amelyek bennünk is tartják a reményt, hogy igenis létezik a nagy Ő.

Hugh Jackman és színésznő felesége, Deborra-Lee Furness igazi harmonikus kapcsolatban élnek. 1995-ben a Corelli című tévéshow forgatásán első látásra egymásba szerettek, szenvedélyük tüze pedig azóta sem hunyt ki. Idén április 11-én ülhették ezüstlakodalmukat, 25 éve ezen a napon mondták ki a boldogító igent.

Hugh Jackman és felesége 25. házassági évfordulója

Igazi romantikus lélek lévén a színész az Instagramon sem felejtkezett meg a jeles eseményről, évfordulójuk alkalmából sosem látott fotókat posztolt ki az esküvőjük napjáról. A bejegyzés jobb oldalán található fehér nyílra kattintva végignézheted az összes képet a ceremóniáról.

A poszt mellé természetesen néhány sor is dukált, amelyben a híresség kifejezte érzelmeit a szeretett asszony iránt.

"Deb, a férjednek lenni épp olyan természetes, mint levegőt venni. Az első perctől kezdve, hogy megismerkedtünk, tudtam, az a sorsunk, hogy együtt legyünk. Az együtt töltött 25 év alatt a szerelmünk csak még inkább elmélyült. A nevetés, az izgalmak és a kalandok még jobban felvidítanak, az egymástól való tanulás pedig sosem volt jobb. Örökké hálás leszek neked a családomért, hogy megoszthatom veled az életem és a szerelmet. És a java még csak most jön! Szeretlek a szívem legmélyéről” – fogalmazott a filmcsillag.

hugh jackman deborra
Fotó: Noam Galai / Getty Images Hungary

A fotósorozat és a vallomás láttán követői valósággal elolvadtak. Tucatjával özönlöttek a gratulációk, valamint Deborra különleges nadrágkosztümjét is sokan dicsérték.

"Ti vagytok az oka, hogy még hiszek a lelki társak létezésében!”

"Boldog évfordulót! Köszönjük, hogy megmutatjátok, hogy néz ki az igaz szerelem!” 

"Deb nadrágot viselt az esküvőjén, mert ő már akkor tudta, mi a menő, amikor az még divatba sem jött” – áradozott egy rajongó.

Pierce Brosnan 27 éve szerelmes a feleségébe

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párost alkot Pierce Brosnan és Keely Shaye.

Ezt is szeretjük