Szívszorító, mit művelt Chuck Norrisszal az apja: a színész senkinek sem kíván ilyen gyerekkort

Chuck Norris azután könnyebbült meg, hogy elváltak a szülei.

Chuck Norris gyerekkora
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Chuck Norrist a világon senkinek sem kell bemutatni. Azonkívül, hogy napjainkban a mémgyárak és a viccgyártók egyik kedvenc figurája, igazi élő legenda, aki személyével megalapozta az akciófilmek és sorozatok népszerűségét. Ám az út, amely elvezette őt a csillogásig, nem volt mentes az akadályoktól. Kifejezetten sötét emlékeket őriz a gyerekkorából, amelyeket főleg az édesapjának köszönhet.

A Walker, a texasi kopó egykori sztárja 1940-ben látta meg a napvilágot egy oklahomai kisvárosban. Édesanyja, Wilma és apja, Ray középosztálybeli emberek voltak, előbbi a háztartást vezette, utóbbi veterán katonaként kamion. és buszsofőrként kereste a kenyerét. 

Chuck Norris szívszorító gyerekkora

Ray alkoholizmussal küzdött, ami az egész család életére hatással volt. Azon túl, hogy rengetegszer költöztek - Norris tízéves koráig összesen 16 helyen lakott családjával -, függősége megmérgezte a mindennapokat. 

Chuck Norris az iskolai tablóképén.
Chuck Norris az iskolai tablóképén.
Fotó: Getty Images Hungary

- Gyerekkoromban az apámmal volt a legnehezebb. Sosem testesítette meg a klasszikus apukaszerepet, elutasította azt, hogy példát mutasson, hogy a mentorom legyen. Édesapaként megbukott - árulta el a WND interjújában.

Az akciósztár elmondása szerint az apa a legbanálisabb dologtól is képes volt dühbe gurulni, szívszorító, mi minden miatt tartotta terrorban a feleségét és három fiát.

- A legkisebb, legjelentéktelenebb dolgoktól is bedühödött. Amikor másnapos volt, még az is bepöccentette, ha meghallotta, hogy csöpög a csap, olyankor pedig nem lehetett kordában tartani. Olyan agresszív volt, hogy rettegtünk tőle.

A színész középen, az egyes mezszámot viseli a gimnáziumi focicsapatáról készült képen.
A színész középen, az egyes mezszámot viseli a gimnáziumi focicsapatáról készült képen.
Fotó: Donaldson Collection / Getty Images Hungary

Ha bármi jó származott a férfi erőszakos viselkedéséből, az az volt, hogy így édesanyjával szétszakíthatatlan kötelék alakult ki köztük. Norris tízéves volt, amikor szülei elváltak, ezután ő, anyja és két öccse is megkönnyebbült. 

- Anyám az élet minden területén a legjobbra sarkallt. Olyan felelősségtudatot nevelt belém, amelyet az egész életem során magammal vihettem. Mindig azt mondta nekem, hogy Istennek nagy tervei vannak velem, akkor nem értettem, mire gondol. Azt hiszem, ma már pontosan tudom.

Ő Bruce Lee lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néz ki Bruce Lee egyetlen lánya, az 52 esztendős Shannon Lee.

Ő Bruce Lee lánya: az 52 éves Shannon apja nyomdokaiba lépett

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük