Chuck Norrist rém kínos ügybe keverték: ezt már ő sem hagyta szó nélkül

Chuck Norrisról azt pletykálták, hogy ő is részt vett a január 6-ai zavargásokon.

Chuck Norris Capitolium
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Múlt hét szerdán, az esti órákban zavargások törtek ki Washingtonban, ugyanis Donald Trump szavazói nem tudták elfogadni, hogy Joe Biden nyerte meg a választásokat, emiatt meg akarták akadályozni a demokraták nyertesének kongresszusi jóváhagyását.

Végül a tüntetők megrohamozták a Capitoliumot, és ostrom alá vették az amerikai törvényhozás épületét. Az interneten számos felvétel terjed a mai napig a tüntetőkről és azokról az emberekről, akiknek sikerült bejutniuk a Capitoliumba. A hét elején a Twitteren elterjedt, hogy Chuck Norris is részt vett a tüntetésen.

Chuck Norrisról is elterjedt, hogy ott volt a tüntetők között

Rengetegen elítélték azokat az embereket, akik erőszakkal törtek be a Capitoliumba, még maga Donald Trump is másnap tartott, esti beszédében azt hangoztatta, hogy akik erőszakos és pusztító cselekményeket folytattak, nem képviselik Amerikát. A tüntetésen részt vevők között volt egy férfi, aki nagyon hasonlított Norrisra, hasonló volt a frizurája és a szakálla, emiatt többen összetévesztették őt az akciósztárral. Néhányan még külön szelfit is készítettek vele, mert maximálisan meggyőződtek arról, hogy Walkerral, a texasi kopóval együtt demonstrálnak.

Bár a képek láttán többen úgy vélték, hogy a férfi nem Chuck Norris, ettől függetlenül a színész kellemetlennek érezte, hogy egyesek azt gondolják róla, hogy ő is részt vett a szerdai zavargásokon, ezt nem hagyhatta szó nélkül, így megkérte a menedzserét, hogy védje meg a becsületét.

Erik Kritzer az Associated Pressnek nyilatkozott.

- Ez a férfi nem Chuck Norris. Chuck továbbra is texasi birtokán tartózkodik a családjával - magyarázta a menedzser.

Bár ő is vélt némi hasonlóságot felfedezni a tüntetőben és a színészben, de a menedzser hozzátette, hogy az ügyfele azért egy sokkal sármosabb fickó. A Twitteren többen Chuck Norris-viccekkel reagáltak a szóbeszédekre: "Ha Chuck tényleg ott lett volna, akkor a Capitolium összedőlt volna.", "Ha Chuck Norris is bejutott volna a Capitoliumba, a tüntetők csendben távoztak volna, miután megtisztították az épület ablakait!" - viccelődtek a közösségi oldalon.

Egyesek azért gondolhatták, hogy tényleg a színész vett részt a tüntetésen, ugyanis Norris 2016-ban nyíltan felvállalta, hogy a republikánus Donald Trumpot támogatja, azt nem tudni, hogy a 2020-as választásokon kire szavazott.

Ő volt Bruce Lee felesége

Képes összeállításunkban megnézheted Bruce Leet és feleségét.

Ő volt Bruce Lee élete szerelme: a bájos Lindával boldog házasságban éltek halála napjáig

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük