Chuck Norrist rém kínos ügybe keverték: ezt már ő sem hagyta szó nélkül
Chuck Norrisról azt pletykálták, hogy ő is részt vett a január 6-ai zavargásokon.

chuck-norris-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Múlt hét szerdán, az esti órákban zavargások törtek ki Washingtonban, ugyanis Donald Trump szavazói nem tudták elfogadni, hogy Joe Biden nyerte meg a választásokat, emiatt meg akarták akadályozni a demokraták nyertesének kongresszusi jóváhagyását.

Végül a tüntetők megrohamozták a Capitoliumot, és ostrom alá vették az amerikai törvényhozás épületét. Az interneten számos felvétel terjed a mai napig a tüntetőkről és azokról az emberekről, akiknek sikerült bejutniuk a Capitoliumba. A hét elején a Twitteren elterjedt, hogy Chuck Norris is részt vett a tüntetésen.

Chuck Norrisról is elterjedt, hogy ott volt a tüntetők között

Rengetegen elítélték azokat az embereket, akik erőszakkal törtek be a Capitoliumba, még maga Donald Trump is másnap tartott, esti beszédében azt hangoztatta, hogy akik erőszakos és pusztító cselekményeket folytattak, nem képviselik Amerikát. A tüntetésen részt vevők között volt egy férfi, aki nagyon hasonlított Norrisra, hasonló volt a frizurája és a szakálla, emiatt többen összetévesztették őt az akciósztárral. Néhányan még külön szelfit is készítettek vele, mert maximálisan meggyőződtek arról, hogy Walkerral, a texasi kopóval együtt demonstrálnak.

Bár a képek láttán többen úgy vélték, hogy a férfi nem Chuck Norris, ettől függetlenül a színész kellemetlennek érezte, hogy egyesek azt gondolják róla, hogy ő is részt vett a szerdai zavargásokon, ezt nem hagyhatta szó nélkül, így megkérte a menedzserét, hogy védje meg a becsületét.

Erik Kritzer az Associated Pressnek nyilatkozott.

- Ez a férfi nem Chuck Norris. Chuck továbbra is texasi birtokán tartózkodik a családjával - magyarázta a menedzser.

Bár ő is vélt némi hasonlóságot felfedezni a tüntetőben és a színészben, de a menedzser hozzátette, hogy az ügyfele azért egy sokkal sármosabb fickó. A Twitteren többen Chuck Norris-viccekkel reagáltak a szóbeszédekre: "Ha Chuck tényleg ott lett volna, akkor a Capitolium összedőlt volna.", "Ha Chuck Norris is bejutott volna a Capitoliumba, a tüntetők csendben távoztak volna, miután megtisztították az épület ablakait!" - viccelődtek a közösségi oldalon.

Egyesek azért gondolhatták, hogy tényleg a színész vett részt a tüntetésen, ugyanis Norris 2016-ban nyíltan felvállalta, hogy a republikánus Donald Trumpot támogatja, azt nem tudni, hogy a 2020-as választásokon kire szavazott.

Ő volt Bruce Lee felesége

Képes összeállításunkban megnézheted Bruce Leet és feleségét.

Ezt is szeretjük