Brad Pitt-tel egy díjátadón szakított az Egy rém rendes család sztárja: Christina Applegate egy másik férfival ment haza

Christina Applegate egy másik híres férfiért hagyta faképnél Brad Pittet.

brad-pitt-christina-applegate
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hollywood nem is tűnik olyan nagynak, ha a szövevényes szerelmi szálakról van szó. Rengeteg A-listás színészről és színésznőről derült ki, hogy a múltban volt némi közük egymáshoz. Brad Pitt is szép számú lajstrommal rendelkezik, ami a híres barátnőket illeti.

A szívtipró többször zsebelhette be a legdögösebb sztár címet, a People magazin kétszer is megválasztotta a legszexibb férfinak a földön, először 1995-ben ítélték neki oda a címet, majd 2000-ben is megkapta. Így nehéz elhinni, hogy őt bárki csak úgy ejtené, pedig Christina Applegate megtette, ráadásul elég durva módon.

Brad Pitt és Christina Applegate szakítása

Épp, mint Gwyneth Paltrow vagy Angelina Jolie esetében, az Egy rém rendes család Kelly-jével is a munka hozta össze. 1988-ban mindketten vállaltak egy-egy epizódszerepet a 21 Jump Street című tévésorozatban, és rögtön egymásba gabalyodtak. 

brad applegate
Fotó: Barry King / Getty Images Hungary

Az akkor 18 éves Applegate és 26 éves kedvese látszólag nagyon összeillettek, mindketten az álomgyár új üdvöskéi voltak, bár akkor a színésznő a sorozat miatt nagyobb névnek számított kedvesénél. Ám ez nem bizonyult elégnek, amilyen gyorsan kezdődött a románcuk, olyan sebesen is ért véget.

Brad Pitt és Christina Applegate 1989-ben az MTV Video Music Awards-díjátadón.
Brad Pitt és Christina Applegate 1989-ben az MTV Video Music Awards-díjátadón.
Fotó: Jeff Kravitz / Getty Images Hungary

A 48 éves szőkeség 2015-ben Andy Cohen Watch What Happens Live című műsorában emlékezett vissza arra, hogy adta ki korábbi párja útját. 1989-ben együtt jelentek meg az MTV Video Music Awards-díjátadó gálán, ám külön utakon távoztak. Ugyanis Applegate egy másik híres férfi, a Szívek szállodájából ismert Sebastian Bach oldalán távozott a rendezvényről. 

A színésznő egy másik interjújában, amelyet az Entertainment Tonightnak adott, elismerte, hogy ez nem volt épp a legkedvesebb húzás a részéről, és ma is élete egyik legnagyobb baklövésének tartja, hogy akkor ilyen meggondolatlan volt.

Brad Pitt bájos unokahúga

Brad Pitt öccse, Douglas két lány, Sydney és Reagen, és egy fiú, Landon édesapja. Már mindnyájan fiatal felnőtt éveiket élik. A szőke tincsekkel rendelkező Sydney például most végzett felsőfokú tanulmányaival, a Drury Egyetem hallgatója volt. Az Instagram-oldalán rengeteg dicsérő kommentet kap, hogy mennyire gyönyörű és csinos nő. 

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük