Ő volt Al Bundy - A 73 éves Ed O'Neillt nem biztos, hogy felismered

Mutatjuk, mennyit változott az Egy rém rendes család sztárja, Ed O'Neill.

ed-o'neill-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az Egy rém rendes család 1987-ben indult az Egyesült Államokban, világszerte nagy sikert aratott a 11 évadot megélt sorozat. Hazánkban a '90-es évek végén az HBO, majd az azóta már megszűnt TV3 kezdte vetíteni, de műsorra tűzte a VIASAT3, a Cool TV, a Poén, a Prizma és a Humor TV is. Sokak legkedveltebb karaktere Al Bundy volt, akit Ed O'Neill alakított.

Így fest napjainkban Ed O'Neill

Ed O'Neill a negyvenes évei elején járt, amikor megkapta a cipőboltos szerepét. Hihetetlen, hogy rohan az idő, hiszen a sztár áprilisban már a 74. születésnapját ünnepelheti. A legtöbben az Egy rém rendes családból ismerik, de a Modern család című sorozatban is fontos szereplő volt, ő alakította Jay Pritchett karakterét, utóbbi széria 2009-ben kezdődött, a legutolsó részét pedig 2020 áprilisában vetítik. Legutóbbi filmjét, a The Last Shift című vígjátékot a Sundance Filmfesztiválon mutatták be.

Ed O'Neill rengeteget változott az elmúlt években, legutóbbi fotóin nem biztos, hogy mindenki felismerné őt egyből. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Ed O'Neill az Egy rém rendes család indulása óta.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük