Michael Jackson ilyen apa volt valójában: lánya szerint az életük nem csak a fényűzésről szólt
Paris Jackson Naomi Campbellnek mesélt arról, milyen édesapa volt Michael Jackson.

michael-jackson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tragikus hirtelenséggel elhunyt Michael Jackson három gyermeket nevelt: Michael Jr., ismertebb nevén Prince 1997-ben, Paris 1998-ban, Prince, becenevén Blanket 2002-ben született.

A gyerekek még kicsik voltak, amikor 2009 júniusában elveszítették édesapjukat, Paris például csupán 11 éves volt. A fiatal szépség napjainkban modellkedik és zenél, szépen építi a karrierjét. Szinte nincs olyan nap, hogy ne gondolna a pop királyára, aki nagy hatással van rá a mai napig, ezt Naomi Campbellnek mesélte el a No Filter With Naomi című, YouTube-on futó műsorban.

Michael Jackson ilyen apa volt valójában

A 22 éves lány a karrierje alakulásával kapcsolatban elmesélte, hogy nem érzi magát arra jogosultnak, hogy csak azért elérjen bármit, mert ő Michael Jackson lánya. Nem hullanak csak úgy az ölébe a lehetőségek, ahogy azt sokan gondolják róla, ugyanúgy jár castingokra, mint a többiek, már gyerekkorában is megtanította neki édesapja, hogy minden dologért keményen meg kell dolgozni.

Michael Jacksonéknál járt Mohamed Hadid két gyerekével. A legendás zenész lánya, Paris középen áll zöld felsőben, a kislány előtt öccse, Prince, becenevén Blanket látható. A fotó bal szélén Michael Jr., becenevén Prince Jackson szerepel.
Michael Jacksonéknál járt Mohamed Hadid két gyerekével. A legendás zenész lánya, Paris középen áll zöld felsőben, a kislány előtt öccse, Prince, becenevén Blanket látható. A fotó bal szélén Michael Jr., becenevén Prince Jackson szerepel.
Fotó: Handout / Getty Images Hungary

- Ahogy nevelt bennünket, az is arról szólt, hogy mindenért meg kellett dolgoznunk. Ha például szerettünk volna öt darab játékot valamelyik üzletből, ahhoz nekünk öt darab könyvet ki kellett olvasnunk. Ez arról szólt, hogy tegyünk le valamit az asztalra, aztán megkapjuk érte a jutalmat. Nem az volt nálunk, hogy azért kaptunk meg dolgokat, mert arra jogosultak voltunk. Már akkor keményen megdolgoztunk a vágyainkért, ami teljesen más, mint amikor azonnal megkapsz valamit. Ez egy teljesítmény volt - magyarázta az interjúban.

Arról is mesélt, hogy az életük nem csak a fényűzésről szólt.

- Apukám nagyon jó volt abban, hogy tágítsa a világnézetünket és biztosítsa a művelődésünket, nemcsak a fényűző dolgokat mutatta meg nekünk, mint például a fényűző szállodákat és az ötcsillagos helyeket, hanem minden mást is. Mi tényleg láttunk mindent, a harmadik világ országaiban is jártunk együtt. A spektrum minden részét megtapasztaltuk - tette hozzá.

Paris Jackson a 2020-as Oscar-gála Vanity Fair afterpartiján vett részt.
Paris Jackson a 2020-as Oscar-gála Vanity Fair afterpartiján vett részt.
Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

Bár még kislány volt, amikor elveszítette az apját, azóta is nagy hatással van rá a pop királya.

- Egyértelmű, hogy imádom a zenéjét, az összes dalának kívülről fújom a dalszövegét, és szívesen is hallgatom az alkotásait. Úgy érzem, hogy a gyerekkorom a mai napig nagy hatással van rám, az összes tapasztalatra gondolok itt, illetve még azokra is, hogy milyen stílusú zenéket hallgattunk.

Michael Jackson többféle stílust kedvelt, szerette a klasszikus műveket, a jazzt, a popot, a hip-hopot, az R&B-t, de a rockzene is közel állt a szívéhez, nagy The Beatles-rajongó volt. Paris szerint ez a sokféle zenei stílus az ő zenei albumának hangzására is hatással volt, a Wilted című szólóalbuma 2020 novemberében jelent meg.

A 81 éves Tina Turner friss fotókon

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest napjainkban a legendás rocknagyi.

Ezt is szeretjük