A 81 éves Tina Turner friss felvételeit imádják a rajongók: az énekesnőről dokumentumfilm készült
Tina Turner nagyon csinosan festett a róla szóló dokumentumfilmben.

tina-turner-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tina Turner az egyik legsikeresebb énekesnők közé sorolhatja magát, olyan slágerekkel hódította meg a világot, mint a The Best, a What's Love Got To Do With It vagy a Proud Mary. Világszerte több mint 100 millió albumot adott el, emellett 12 alkalommal jutalmazták Grammy-díjjal. A fényes karrier mellett a magánéleti mélypontokból is jutott neki. A 81 éves sztár izgalmas élete a filmeseket is megihlette.

Tina Turner életéről az HBO készített dokumentumfilmet

A  sors sajnos rossz lapokat is osztott neki, hiszen az Ike Turnerrel való házassága majdnem az életébe került. A férfi durván bántalmazta, végül 36 centtel a zsebében szökött meg tőle, majd szólókarrierbe kezdett, amelynek köszönhetően főnixmadárként emelkedett fel, majd vált a rock and roll koronázatlan királynőjévé. Szerencsére azóta a magánéletében megtalálta a békéjét, Erwin Bach a férje, akibe még 1986-ban szeretett bele.

Bár már évek óta visszavonult a zenéléstől, utoljára 2009-ben lépett fel, azonban a mai napig milliók hallgatják örökzöld slágereit, ráadásul nem mindennapi az élettörténete sem, így nem csoda, hogy végül az HBO dokumentumfilmet készített róla, amit még március 2-án a berlini filmfesztiválon mutattak be először, később március 27-én, a mozicsatornán vetítették le először. Az alkotás előzetesét ebben a videóban láthatod.

Egyelőre a hazai HBO még nem tűzte műsorra az alkotást, de remélhetőleg hamarosan nálunk is elérhető lesz a film, amelyben Turner kendőzetlen őszinteséggel vallott az életéről, még az Ike Turnerrel való viharos házasságáról is. Nem zavarja, ha erről a sötét időszakáról mesél, ám ha ezt megteszi, lidércnyomásai lesznek, így sajnos a múltjából eredő fájdalmat egy életen át kell cipelnie.

Ezzel a filmmel a rajongóitól is búcsúzik, írta meg a BBC.

- Örülök, hogy még mindig ennyi szeretetet kapok, de végeztem, fáradt vagyok. Csak visszavonulva szeretnék élni tovább - idézte a lap a szavait.

Férje is osztozott a véleményen, ez a film a tényleges lezárása Tina Turner fényes karrierjének. Már több rajongó jelezte az énekesnő közösségi oldalain, hogy látta a filmet, és nagyon tetszett neki, sokan megfogalmazták, hogy az ő dalain nőttek fel, és mennyire rajonganak érte a mai napig.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban a legendás énekesnő.

Ezt is szeretjük