60 éves lett A klinika Elke nővére: friss fotókon Barbara Wussow
Barbara Wussow ma ünnepli hatvanadik születésnapját.

barbara-wussow-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Barbara Wussow csupán 24 éves volt, amikor beválogatták A klinika szereplőgárdájába, a színésznő játszotta Elke nővért, aki a sorozat előrehaladásával a sármos Udo Brinkmann felesége lett. Az 1985-ben bemutatott NSZK széria női sztárja számára különleges nap ez a vasárnap, ugyanis ma ünnepli hatvanadik születésnapját.

Barbara Wussow 60 éves lett

1983-ban kezdte filmes karrierjét, a Derrick című sorozatban debütált, de az igazi áttörést Elke nővér szerepe hozta meg számára. Olyan más szériákban szúrhatták ki a magyar nézők, mint az Álomhajó, az Álom és szerelem, az Álomhotel vagy a Dunai zsaruk. Napjainkban is dolgozik, emellett német műsorokba is gyakran hívják, 2021 elején a SAT1 csatornán futó Das große Promibacken sütős verseny egyik résztvevője volt. Sajnos az első részben kiesett, de ettől függetlenül jól érezte magát a forgatáson.

Egy osztrák színész csavarta el a fejét még a '80-as években, Albert Fortell-lel 1990-ben mondták ki végül a boldogító igent, két gyermekük született, fiuk, Nikolaus 21, lányuk, Johanna 14 esztendős. Amikor az első gyermekével várandós volt, 38 éves volt. A színésznő a Bunte magazinnak vallott a családjáról.

- Amikor összeházasodtunk, a férjem rögtön szeretett volna gyerekeket, de én azt akartam, hogy még egy kicsit maradjunk kettesben. Egy idő után viszont aggódni kezdtem, mert legalább négy gyereket akartam. Számomra a gyerkőcök jelentik a világot. 38 voltam, amikor - hála istennek - Nikolaus megszületett. Johanna és közte azért van ekkora korkülönbség, mert sajnos háromszor is elvetéltem, mindig a 12. hétben történt. A lányommal való terhességem alapból is nehéz volt, vagy hét hónapig ágyban kellett feküdnöm. Az egyetlen dolog, amit megbántam, hogy túl későn lettem édesanya, ráadásul a szüleim is korán elhunytak - magyarázta, majd hozzátette, sajnálja, hogy a gyermekei nem ismerhették a nagyszüleiket.

Férjéről elmondta, mindig is megvolt a szikra a házasságunkban, persze, mint minden páros, ők is veszekednek néha. Ismerik egymást kívülről és belülről is. Már közel negyven éve szeretik egymást, idén pedig a 31. házassági évfordulójukat ünnepelhetik.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott A klinika imádott sztárja, Barbara Wussow.

Ezt is szeretjük