Kiköpött Diana: itt a friss forgatási fotó a hercegnőt alakító színésznőről

Diana hercegnő bőrébe legközelebb Kristen Stewart bújhat a filmvásznon, újabb kép jelent meg róla.

diana-hercegnő-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Még 2020 júniusában jelent meg a hír, hogy Kristen Stewart játssza Dianát a Spencer című alkotásban, amely azt az időszakot dolgozza fel, amikor a hercegnő rájön, hogy tönkrement a házassága Károly herceggel.

Amikor megtudták a rajongók, hogy Stewart kapta meg a szerepet, sokan nem örültek Pablo Larrain rendező választásának, mert szerintük az Alkonyat-filmek sztárja nem elég tehetséges. Pár hónapja kezdődtek meg a forgatási munkálatok, és egy újabb felvétel jelent meg a Dianává átalakított színésznőről.

Friss fotó jelent meg a Dianát alakító Kristen Stewartról

A People magazin Instagram-oldalán osztotta meg a friss felvételt, amelyen Kristen Stewart látható, szerintünk a sminkmesterek jó munkát végeztek. Természetesen Dianából csak egy létezett, így szinte lehetetlen feladat, hogy százszázalékos legyen az egyezés, de ahogy a fotó is mutatja, a filmes csapat mindent megtett annak érdekében, hogy Stewart kísértetiesen hasonlítson a hercegnőre.

A rajongóktól kaptak hideget és meleget is: "Mennyire szörnyű választás volt ez, egyértelműen a túlértékelt színésznők közé tartozik.", "Inkább Melanie Griffithre hasonlít a Dolgozó lány című filmből.", "Inkább a fiatal Kamillára hajaz!", "Szerintem semmi hasonlóság nincs közöttük, egy brit színésznőt kellett volna leszerződtetniük!", "Még a gyűrűjét sem tudták normálisan lemásolni! Remélem, hogy végül tévedek, de kételkedem abban, hogy ez jó film lesz" - fogalmazták a kritikusok.

Mások viszont úgy gondolták, hogy jó választás volt a színésznő: "Úristen, tényleg úgy néz ki, mint Diana!", "Jesszusom, fel sem ismertem Kristent. Remekül néz ki!", "Szerintem nagyon jó film lesz ez!", "Ti most vicceltek? Elképesztő, mennyire hasonlít Dianára.", "Gyönyörűen fest ezen a képen, alig várom, hogy már lássam a filmet" - kommentelték az optimista rajongók.

A január végén megjelent felvétele alatt is megoszlott az emberek véleménye, persze ezek a képek még nem nagyon bizonyítják, hogy a színésznő jó vagy rossz munkát végez, ez csak akkor derül ki, miután megjelenik az alkotás. Bár az nagy előny, ha egy színész minél jobban hasonlít arra az ismert emberre, akit játszik, ám ez még nem elég ahhoz, hogy hiteles legyen az alakítás. Az illető testtartásának, gesztusainak, mimikájának, illetve hanglejtésének teljes elsajátítása is kell ahhoz, hogy a színész kiváló munkát végezzen.

A rajongókat Diana esetében legutóbb A korona című sorozat sztárja, Emma Corrin teljesen elvarázsolta, a színésznőt a negyedik évadra szerződtették le, a hercegnő fiatalkori énjét testesítette meg.

A Bridgerton család Daphnéjának stílusa

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen A Bridgerton család főszereplőjének stílusa a valóságban.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük