A Bridgerton család Daphnéja áttetsző felsőbe bújt: a valóságban ilyen dögös a színésznő stílusa
Phoebe Dynevor nem az a szende kislány, akit a sorozatban megismertünk.

Bridgerton
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem túlzás kijelenteni, hogy A Bridgerton család osztatlan sikert aratott az egész világon. A kosztümös drámasorozat milliók kedvence lett, és bár már egy hónap eltelt bemutatója óta, még mindig állandó beszédtéma a tengerentúlon és hazánkban egyaránt.

Phoebe Dynevor stílusa

Csak találgatni lehet, hogy mi állhat az elsöprő siker hátterében: egyesek szerint sokan azért szimpatizálnak a szériával, mert a készítők nem féltek meglépni a váratlant, és kvázi történelmet hamisítottak azzal, hogy színes bőrű színészekkel játszatták el az angol elit néhány tagját. Mások a remekül megválasztott szereplőgárdának tulajdonítják a népszerűséget, és olyanok is vannak, akik a látványvilággal nem tudtak betelni.

A széria lélegzetelállító helyszíneken forgott, valamint szemkápráztató kosztümöket vonultatott fel. Sokaknak az évad főszereplője, Daphne Bridgerton által viselt ruhaköltemények voltak a kedvencei. Ellen Mirojnick divattervező kreációit a finom elegancia és a kornak megfelelő sejtelmesség jellemezte: Daphne elsőbálozóként mindig ártatlanságot sugalló pasztellszíneket vagy hófehéret viselt. Az őt alakító Phoebe Dynevor a valóságban ennél sokkal szexisebben öltözködik. A vörös szőnyegen nem fél áttetsző ruhában megjelenni, valamint imádja a mini fazont, és olykor még a mély dekoltázst is bevállalja

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös Phoebe Dynevor stílusa a valóságban.

Ezt is szeretjük