Az Eufória transznemű sztárja a divatvilág kedvence: Hunter Schafer dögös stílusát az egész világ imádja
Hunter Schafer az Eufória című sorozattal robbant be a köztudatba 2019 júniusában.

eufória
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Sam Levinson papírra vetette fiatalságának történetét, ő maga sem gondolta volna, hogy azzal tinédzserek milliói tudnak azonosulni világszerte. Ugyan az Eufória című HBO-s sorozat egy izraeli széria mintájára készült, története jócskán merített alkotója múltjából. 

Ám nem csak a cselekmény ragadta magával a közönséget, a nagyszerű színészgárda nélkül fabatkát sem ért volna a provokatív forgatókönyv. Bár a mellékszereplőknek is jutott elég rivaldafény, tagadhatatlan, hogy a show sztárjai a főszerepekben feltűnő Zendaya és Hunter Schafer lettek. 

Az Eufória transznemű színésznőjének stílusa

Utóbbi már azelőtt is modellként bontogatta a szárnyait, de kétségtelen, hogy ez a szerep hozta meg számára a hírnevet. A 21 éves transznemű színésznő nem csak lehengerlő alakításával vívta ki a tévénézők szeretetét, dögös stílusát az egész világ imádja. Ebben a tekintetben hasonlít az általa alakított karakterhez, szereti a merész darabokat, valamint a feltűnő színektől és az extravagáns sminkektől sem riad vissza. Nem meglepő, hogy sok párhuzam vonható közte és June között, hiszen a rendezővel közösen alkották meg a figurát.

Összeállításunkban csokorba szedtük Hunter Schafer legdögösebb szettjeit a vörös szőnyegről.

Ezt is szeretjük