Az Eufória duci színésznője falatnyi fehérneműben mutatta meg magát: bolondulnak érte az Instagramon

Barbie Ferreira az önbizalom mintaképe is lehetne.

barbie-ferrara

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kétség sem fér hozzá, hogy a 2019-es évben indult sorozatok közül az Eufória aratta a legnagyobb sikereket. A széria szókimondó stílusban tárta fel a nézők elé a Z generáció problémáit. Többek között a drogfüggőségre, a másság elfogadására és az internet veszélyeire hívta fel a figyelmet. 

Az Eufória duci színésznője fehérneműben

A széria megálmodója, Sam Levinson, aki saját fiatalkori küzdelmeit vette alapul a történet megírásához, a legtöbb interjújában azt hangoztatta, hogy hiába kapott fantasztikus kritikákat a sztori, színészei nélkül nem ment volna semmire vele.

A szakma osztotta a véleményét. A főszereplőt játszó Zendayát Emmy-díjjal jutalmazták alakításáért, de a többi szereplő megformálója is felkeltette az érdeklődésüket.

Például Barbie Ferreira is egy csapásra került a figyelem középpontjába. Ő a telt idomokkal rendelkező Kat karakterét formálta meg, akit bár csúfoltak túlsúlyáért, fittyet hányt a bántó szavakra, és a történet végére az egyik legmagabiztosabb karakterré vált. A 24 éves színésznőt az életben sem lehet szégyellősnek nevezni, telt idomait büszkén mutatja meg falatnyi fehérneműkben az Instagramon. Követői imádják is érte, sokan tekintenek rá példaképként, merész képei rengeteg bizonytalan lánynak segítenek abban, hogy elfogadják a testüket.

Képes összeállításunkban mutatjuk az Eufória színésznőjének legmerészebb fehérneműs fotóit.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük