A több mint 100 kilós énekesnő dögös, bikinis fotói: bolondulnak a férfiak Lizzo kerek idomaiért
Összegyűjtöttük Lizzo legdögösebb bikinis fotóit.

lizzo cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lizzo az elmúlt években vált népszerű énekesnővé világszerte, bár a legnagyobb rajongói bázisa az Egyesült Államokban található. A 32 éves sztár olyan slágerek előadója, mint a Truth Hurts, a Juice vagy a Good As Hell. A háromszoros Grammy-díjas előadó nemcsak a dalaival, hanem a külsejével is rendszeresen magára hívja a figyelmet. Kerekded idomait bátran megmutatja a világnak.

Lizzo bikiniben

Instagramjára gyakran tölt fel dögös, bikinis fotókat, amik alá csak úgy özönlenek a dicsérő kommentek, bár vannak kritikusai is, akik szerint már átesett a ló túloldalára a sztár, azonban rájuk fittyet sem hány. 2019 decemberében a Time-nak adott interjújában bevallotta, néha ő is küzd önbizalomhiánnyal, tavaly márciustól télig egyáltalán nem érezte jól magát a bőrében.

- Nem voltam elégedett azzal, ahogy tekintettem a testemre. Nem éreztem magam szexinek, és fogalmam sem volt arról, mikor lesz vége ennek az időszaknak. Voltak pillanatok, amikor úgy álltam ki a színpadra, hogy egyáltalán nem éreztem jól magam - magyarázta a lapnak akkor.

Szerencsére sikerült újra megszeretnie a testét, ezt pedig a rajongóinak is köszönheti.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Lizzo bikiniben.

Ezt is szeretjük