A Rosalinda sztárja közel az 50-hez is bombanő bikiniben: Thalía alakjánál szebbet rajzolni sem lehetne

Thalía bikiniben pózolt, még most is elképesztő alakkal rendelkezik.

thalia-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Thalía a Rosalinda és a Marimar című telenovellákkal vált népszerűvé, a '90-es években ő volt a mexikói szappanoperák koronázatlan királynője. Már a sorozatokban is feltűnő jelenség volt, szépségéből pedig több mint húsz év után sem veszített semmit, sőt, kirobbanó formában van napjainkban is.

Thalía bikinis fotói

Az augusztusban 49. születésnapját ünneplő sztár aktív felhasználója az Instagramnak, ahova rendszeresen posztol dögösebbnél dögösebb képeket. A hétvégén bikinis felvételekkel örvendeztette meg a rajongóit. A fotókat elnézve remekül fest, nemhogy a korát, de még azt sem tippelné meg senki sem, hogy kétgyermekes családanya. Sabrina 2007-ben, Matthew 2011-ben jött a világra.

Sokat tesz jó alakjáért, ma már az éneklés, nem pedig a színészkedés a munkája, így a koncertek miatt rendszeresen karbantartja a testét. A változatosságra törekszik: a TRX, a súlyzós edzések és a pilates híve.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire remek formában van közel az ötvenhez Thalía.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük