A 46 éves Gabriela Spanic falatnyi bikinit húzott: a Paula és Paulina sztárja még most is felforrósítja a levegőt

Gabriela Spanic bikinis fotót töltött fel közösségi oldalára.

Gabriela Spanic bikiniben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A '90-es években számos mexikói szappanopera meghódította a nézőket. Nemcsak a fordulattal teli romantikus történetek, hanem a karaktereket eljátszó színészek is belopták magukat egy életre a rajongók szívébe. 

A színésznők közül az egyik legnagyobb népszerűségnek a venezuelai származású Gabriela Spanic örvendhetett, akit hazánkban a legtöbben a Paula és Paulina, A betolakodó és a Szeretni bolondulásig című sorozatokból ismerhetnek. Amikor 1998 februárjában hódítóútjára indult a Paula és Paulina, akkor volt 24 esztendős, szépségével akkor mindenkit lenyűgözött, de az elmúlt több mint két évtized elteltével is remek formában tartja magát.

Gabriela Spanic bikinis fotója

Egy irtó dögös felvételt töltött fel magáról, amit Alex Padrón fotós készített róla a mobiltelefonjával. A férfi a fotóhoz megjegyezte, hogy Spanickal két évvel ezelőtt találkozott először egy fotózáson, mindezt igazi megtiszteltetésnek tartotta, hiszen mindig is rajongott a sztárért. Annyira jól sikerült akkor a közös munkájuk, hogy azóta többször dolgoztak együtt, ez a friss, bikinis kép is ennek az eredménye.

Látszik a fotón, hogy mennyire bomba formában tartja magát a mai napig a színésznő, aki idén decemberben a 47. születésnapját ünnepelheti majd. A rajongók sem tudtak szó nélkül elmenni a felvétel mellett: "Úristen, Gaby, igazán elárulhatnád a jó alakod titkát!", "elképesztő, hogy mennyire tökéletes nő vagy" - fogalmazták a dicsérő kommenteket.

A rendszeres testmozgás mindig fontos volt számára, hazájában még saját fitnesz-DVD-t is piacra dobott.

A People magazin spanyol kiadása 2016-ban megírta, miből áll a napi rutinja, abból kiderült, hogy hetente legalább négyszer két órákat edz, a hidratálásra is odafigyel, rengeteg vizet megiszik egy nap alatt. 

Thalía legdögösebb estélyi ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted a Rosalinda sztárjának legmerészebb estélyi ruháit.

A Rosalinda 48 éves sztárja áttetsző estélyit húzott - Fehérneműt sem viselt alatta

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük