A 46 éves Gabriela Spanic falatnyi bikinit húzott: a Paula és Paulina sztárja még most is felforrósítja a levegőt

Gabriela Spanic bikinis fotót töltött fel közösségi oldalára.

gabriela-spanic-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A '90-es években számos mexikói szappanopera meghódította a nézőket. Nemcsak a fordulattal teli romantikus történetek, hanem a karaktereket eljátszó színészek is belopták magukat egy életre a rajongók szívébe. 

A színésznők közül az egyik legnagyobb népszerűségnek a venezuelai származású Gabriela Spanic örvendhetett, akit hazánkban a legtöbben a Paula és Paulina, A betolakodó és a Szeretni bolondulásig című sorozatokból ismerhetnek. Amikor 1998 februárjában hódítóútjára indult a Paula és Paulina, akkor volt 24 esztendős, szépségével akkor mindenkit lenyűgözött, de az elmúlt több mint két évtized elteltével is remek formában tartja magát.

Gabriela Spanic bikinis fotója

Egy irtó dögös felvételt töltött fel magáról, amit Alex Padrón fotós készített róla a mobiltelefonjával. A férfi a fotóhoz megjegyezte, hogy Spanickal két évvel ezelőtt találkozott először egy fotózáson, mindezt igazi megtiszteltetésnek tartotta, hiszen mindig is rajongott a sztárért. Annyira jól sikerült akkor a közös munkájuk, hogy azóta többször dolgoztak együtt, ez a friss, bikinis kép is ennek az eredménye.

Látszik a fotón, hogy mennyire bomba formában tartja magát a mai napig a színésznő, aki idén decemberben a 47. születésnapját ünnepelheti majd. A rajongók sem tudtak szó nélkül elmenni a felvétel mellett: "Úristen, Gaby, igazán elárulhatnád a jó alakod titkát!", "elképesztő, hogy mennyire tökéletes nő vagy" - fogalmazták a dicsérő kommenteket.

A rendszeres testmozgás mindig fontos volt számára, hazájában még saját fitnesz-DVD-t is piacra dobott.

A People magazin spanyol kiadása 2016-ban megírta, miből áll a napi rutinja, abból kiderült, hogy hetente legalább négyszer két órákat edz, a hidratálásra is odafigyel, rengeteg vizet megiszik egy nap alatt. 

Thalía legdögösebb estélyi ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted a Rosalinda sztárjának legmerészebb estélyi ruháit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük