A Rosalinda 48 éves sztárja áttetsző estélyit húzott - Fehérneműt sem viselt alatta

Mutatjuk Thalía legdögösebb estélyi ruháit.

thalia-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Thalía a '90-es évek imádott szappanoperasztárja volt, a legtöbben a Rosalindából ismerhetik, de ő volt a Marimar és a María sorozatok főszereplője. Hazájában már akkor népszerű énekesnő volt, így ő énekelte az imént említett szériák főcímdalait is.

Thalía legdögösebb estélyi ruhái

A 48 éves sztár utoljára 2000-ben vállalt el szerepet, azóta a zenei karrierjére koncentrál, a latin-amerikai területeken hatalmas népszerűségnek örvend, a 2019-es Latin Grammy-gálán még egy különdíjat is kapott a több évtizedes munkásságáért. Mivel a kétgyermekes családanya napjainkban is a szórakoztatóiparban dolgozik, így számára nagyon fontos, hogy minden helyzetben a legtökéletesebb formáját nyújtsa. Csakúgy, mint Jennifer Lopez, ő is imádja a bevállalósabb estélyiket, csütörtökön posztolt is Instagramjára egy olyan fotót, amiben egy áttetsző ruhában látható. A képen jól látszik, hogy a merész estélyi alá még fehérneműt sem húzott. Rajongói nem győzték dicsérni, hogy mennyire remekül néz ki a mai napig.

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük Thalía legdögösebb estélyi ruháit.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük