Ő volt José Armando az Esmeraldában - Az 53 éves Fernando Colunga még most is sármos
Fernando Colunga éveket letagadhatna a korából.

fernando colunga cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Esmeralda volt a '90-es évek egyik legnépszerűbb mexikói szappanoperája, összesen 170 országban vetítették, Magyarországon is hatalmas rajongótáborral rendelkezett, hónapokon keresztül szurkolhattak a nézők azért, hogy Esmeralda és a jóképű José Armando szerelme beteljesüljön, és boldogan, békességben éljenek egymással. 

A férfi főszereplőt az akkor 31 esztendős Fernando Colunga alakította, aki ezzel a sorozattal vált világhírű színésszé. A telenovella 1997-es indulása óta már 23 év telt el, azonban Colunga a sármjából semmit nem veszített. Bátran letagadhatna legalább tíz évet a korából.

Friss felvételeken Fernando Colunga

A márciusban 54. születésnapját ünneplő színész még a '80-as években kezdte a karrierjét, érdekesség, hogy először dublőrként kereste a kenyerét, majd a '90-es évek elején már kisebb szerepeket kapott. Első főszerepét a Maríában kapta, ott Thalía partnere volt. Sokan emlékezhetnek rá az 1998-ban futó Paula és Paulinából is, amelyben Carlos Daniel Brachót személyesítette meg.

2016 óta nem állt kamerák elé, így nagyon eltűnt a középpontból, nyilvános eseményekre sem járt el, azonban a múlt héten megrendezett Cana Dorada Film- és Zenei Fesztiválon tette tiszteletét, a cikkben található két friss felvétel is ott készült róla. Az eseményen találkozott a Szulejmán című török sorozat Hürremjével is, Meryem Uzerlivel. Természetesen egy közös fotót is csináltak róluk a sorozatrajongók legnagyobb örömére.

Ami a magánéletét illeti, nagyon visszafogott életet él, nincs semmilyen közösségi oldala, csak a hivatalos honlapját kezeli ő maga. Nem hajlandó arról sem beszélni, ki mellett találta meg a szerelmet, azonban nagyon átlagos életet él, erről 2019 őszén a Tonight Mariasela című talkshow-ban mesélt.

- Úgy élek, mint bárki más, eljárok éttermekbe, moziba a partneremmel, normális életünk van. Nem az a típus vagyok, aki belép valahova, és egyből azt érezteti a többiekkel, hogy csak rá figyeljenek. Azt hiszem, ennek a viselkedésemnek köszönhetem, hogy a sajtó és az emberek is tiszteletben tartják a magánéletem - mesélte.

Így megváltoztak a '90-es évek szappanoperasztárjai

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek napjainkban a legnépszerűbb szappanoperák férfi sztárjai.

Ezt is szeretjük