Az 52 éves Sabrina Salerno bikinis címlapfotója: a 80-as évek sztárja kirobbanó formában van
Sabrina Salerno bikiniben pózolt a címlapon.

sabrina-salerno-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az olasz díva, Sabrina Salerno a '80-as években robbant a köztudatba Boys (Summertime Love) című dalával. Már a karrierje elején számtalanszor megmutatta bomba alakját fürdőruhában és bikiniben is, nem csoda, hogy rengeteg férfi ábrándozott róla.

Több mint harminc év telt el azóta, hogy ismert lett, ám az évek alatt szépségéből semmit sem veszített, 52 évesen is remekül néz ki.

Sabrina Salerno még most is bombázó

Az olasz Gente magazin felkérte őt egy címlapfotózásra, amit el is vállalt. Salerno egy nagyon dögös bikiniben pózolt, rajongói nem győzték dicsérni, hogy mennyire jól néz ki. Bátran letagadhatna vagy húsz évet a korából.

Ma már jól érzi magát a bőrében, ám amikor a '80-as években betört a popszakmába, nem volt sok önbizalma, erről az All Music Italia lapnak mesélt.

- A bizonytalanságomból ered az imidzsem kialakítása. Tudja, létezik az az elmélet, hogy amikor az ember erős önbizalomhiányban szenved, ám nem szeretné ezt a gyengeségét felfedni, akkor ellentétes módon sokkal jobban megmutatja magát a világnak - magyarázta.

A DiLei.it oldalnak még 2018-ban elárulta, hogyan tartja jó formában magát. Az egyik titka, hogy szigorúan nyolc órát alszik mindennap.

- Nem vagyok túl szigorú diétázó, olykor belefér a nassolás - magyarázta.

Kevés szénhidrátot eszik, de ez nem azt jelenti, hogy sosem kíván meg egy pizzát vagy más tésztafélét. Sok zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt, illetve a fehérjebevitelre is nagyon ügyel. A rendszeres testmozgás nem maradhat el, hetente legalább négy alkalommal edz. Reggelire többet fogyaszt, joghurtot, tojást, szárított gyümölcsöket, salátát és sovány húst, ám vacsorára csak keveset eszik. Este hat óra után nem eszik, és alkoholt is csak ritkán fogyaszt.

Liz Hurley bikinis fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen álomalakkal rendelkezik Liz Hurley ötven felett.

Ezt is szeretjük