Adele-t fel sem ismerni friss fotóján: 44 kilós fogyása után szinte új ember lett
Adele nagyon másképp fest legújabb fotóján.

adele-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Adele karrierje elején még kerekded idomairól volt híres, ám miután világra hozta kisfiát, Angelót 2012-ben, utána életmódot váltott. Megszabadult pár kilótól, de az igazi átalakulás 2019-ben történt meg vele. Sajnos ehhez hozzájárult magánéleti gondja is, Simon Koneckivel tönkrement a házassága. Az énekesnő figyelemelterelés miatt még többet járt edzőterembe, illetve a fogyókúrát sokkal komolyabban vette, mint valaha. Meg is lett az eredménye, hiszen összesen 44 kilótól szabadult meg.

Adele így fest 44 kilós fogyása után

Közösségi oldalára magáról csak ritkán posztol friss képet, ám a hétvégén feltöltött egy újat. Éppen Beyoncé Black Is King című zenés filmje ment a tévében, ennek örömére osztotta meg a rajongóival, hogy ő is ezt az alkotást nézi.

Rajongóitól kapott a képért hideget és meleget, sokaknak tetszik az átalakulása, és örülnek a sikerének, mások viszont azt gondolják, hogy túlzásba esett a fogyókúrával, és már egyáltalán nem hasonlít önmagára: "Bocsáss meg, de van két kislányom, akik fel sem ismernek téged. Ezt most mégis hogyan magyarázzam meg nekik? Betegnek tűnsz, sajnálom. Annyira csalódott vagyok, mert te csodálatos vagy kívülről és belülről is. Mégis összezavarodtam, mert nem tudom, hogyan magyarázzam meg a kislányaimnak, hogy már egyáltalán nem hasonlítasz önmagadra" - írta neki egy kritikus.

A negatív kommenteket olvasva többen az énekesnő védelmébe keltek: "Ejha, nagyon csalódott vagyok, hogy ennyi kommentet kell arról olvasnom, hogy mit gondolnak a külsődről. Egyértelmű, hogy boldog vagy, ráadásul egy másik zenész sikerét ünnepelted éppen! Minden jót kívánok neked, és alig várom, hogy halljam a következő albumod. Maradj egészséges és boldog!" - írta egy rajongója.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen átalakuláson ment keresztül Adele.

Ezt is szeretjük