Rebel Wilson 20 kilós fogyása után áttetsző ruhába bújt: egyre bevállalósabb a duci színésznő

Rebel Wilson remekül fest legfrissebb fotóján.

rebel-wilson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rebel Wilson bőven száz kiló felett volt, amikor befutott színésznőként, még a 2011-es Koszorúslányok című mozival robbant be a köztudatba, de sokan imádták őt a Tökéletes hangban, amiben Fat Amy, magyarul Háj Amy karakterét alakította. Egy korábbi interjújában bevallotta, hogy egy ügynökség pont a kerek idomai miatt szerződtette le, mert egyik ügyfelük sem festett úgy, ahogy ő.

Amikor 2018-ban megkezdődtek a Macskák forgatási munkálatai, akkor váltott egészségesebb életmódra, hogy jobb formában legyen. A sztár napjainkban személyi edzővel edz, húszkilós fogyása után pedig bevállalósabb, mint valaha.

Rebel Wilson áttetsző ruhában pózolt

Instagram-oldalára feltöltött egy felvételt, amelyben egy merész, áttetsző ruhában látható. A képet Nicole Bentley készítette róla a Vogue Australia számára. Számos rajongója megdicsérte, mennyire remekül fest.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@vogueaustralia photo by Nicole Bentley

Rebel Wilson (@rebelwilson) által megosztott bejegyzés,

Közösségi oldalán írta meg májusban, hogy nem áll le a fogyókúrával.

- Őszinte leszek veletek, ez az év az egészségemről szól idén, és az a célom, hogy év végére 75 kilót mutasson alattam a mérleg. Karrier szempontjából pedig remélem, hogy megjelenhetnek azok a filmjeim, amelyek már tervben vannak - fogalmazta az egyik posztjában.

Rebel Wilson 2011-ben és 2020 májusában.
Rebel Wilson 2011-ben és 2020 májusában.
Fotó: Michael Tran / Getty Images Hungary, Instagram / Rebel Wilson

Hozzátette, keményen dolgozik azért mindennap, hogy elérje céljait. Motiválta a rajongóit azzal, hogy bármilyen célt is tűztek ki maguk elé, ne adják fel, tegyenek azért, amit szeretnének.

Jono Castano személyi edzővel edz, nincs olyan nap, hogy ne szánna időt a testmozgásra. Egyre gyakrabban posztol magáról olyan képeket, amelyek edzés közben készülnek róla.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Trying to avoid the ‘watch tan’ 😝

Rebel Wilson (@rebelwilson) által megosztott bejegyzés,

Leglátványosabb sztárfogyások

Képes összeállításunkban megnézheted, mely hírességek alakultak át az elmúlt hónapokban.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük