Jessica Simpson 45 kilós fogyása után bikinire vetkőzött: ilyen most az alakja
Jessica Simpson visszanyerte régi formáját.

jessica simpson cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jessica Simpson a harmadik terhessége idején összesen harminc kilót szedett fel, egészségi állapotáért már az orvosok is aggódtak, ugyanis a 161 centiméter magas sztár alatt 109 kilogrammot mutatott a mérleg.

Miután 2019-ben világra hozta kislányát, Birdie-t, életmódváltásba kezdett. Fél év alatt 45 kilót adott le, azóta is remek formában van a háromgyerekes sztár.

Jessica Simpson remekül fest friss fotóin

Már bikiniben is megmutatta alakját, ahogy a felvételen is látszik, sikerült visszanyernie karcsú alakját. "Remekül festesz", "úristen, milyen szép az alakod", "fantasztikus a tested, mégis mi a titkod? Én rengeteg diétát próbáltam, de semmi sem vált be" - írták a képhez a kommentelők.

Az E! Newsnak a 39 éves sztár személyi edzője, Harley Pasternak mesélte el, hogyan sikerült Simpsonnak fél év alatt teljesen átalakulnia. Eleinte csak 6 ezer, majd 14 ezer lépést kötelezően megtett, illetve rászokott a rendszeres testedzésre, hetente három alkalommal edzettek a konditeremben.

Az étkezési szokásait teljesen megváltoztatta, áttért a kisebb adagokra és a napi ötszöri étkezésre. A magas fehérje- és rosttartalmú ételek lettek az új kedvencek. A szakember hozzátette, az is lényeges volt, hogy Jessica Simpson minimum hét órát aludjon, hiszen a minőségi alvás és a jó anyagcsere között szoros kapcsolat van.

Adele átalakulása

Adele összesen 44 kilótól szabadult meg, nézd, milyen remek formába jött az énekesnő!

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük