Adele szűk miniruhát húzott: 44 kilós fogyása után ilyen karcsú lett az alakja
Adele 32. születésnapja alkalmából posztolt magáról egy friss fotót.

Adele cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Adele volt az, aki a hírességek közül az egyik legnagyobb átalakuláson esett át 2019-ben. Az egykor duci énekesnő, miután édesanya lett, már akkor is leadott jó pár kilót, de a tavalyi év hozta meg neki a nagy áttörést. Összesen 44 kilótól szabadult meg.

A fogyásában részben közrejátszottak magánéleti gondjai is, férjével, Simon Koneckivel elváltak az útjaik, stresszlevezetésként az edzőtermet választotta.

Adele csodásan fest legfrissebb fotóján

Május 5-én ünnepelte 32. születésnapját, hogy megköszönje a köszöntéseket, egy friss fotót posztolt Instagram-oldalára. A felvételen egy fekete színű, szűk miniruhában látható. A kreáció jól kiemeli karcsú alakját.

A fotóra rajongói egyszerűen nem találták a szavakat, még az ismert barátai is ámultak rajta. Chrissy Teigen ezt kommentelte dicséretként: "most te szórakozol velem?" Sok dicséretet kapott: "ejha, te aztán csak úgy ragyogsz", "csodálatos vagy", "fantasztikusan festesz" - fogalmazták.

Instagramján nem a legaktívabb hírességek közé tartozik, utoljára 2019 decemberében posztolt magáról, amin szintén látszott a teljes alakja.

Látszik, mennyire jól érzi magát a bőrében, teljesen más nővé alakult. Korábban a People magazinnak árulta el egy közeli ismerőse, hogy nem a külsőségek, hanem az egészségi állapota hajtotta őt abban, hogy életmódot váltson.

Camila Goodis, egykori személyi edzője a Hello! magazinnak elárulta, hogy az énekesnő mindennap edz, viszont a fogyása sikerének kilencven százaléka az étkezésen múlott szerinte. Lemondott a feldolgozott élelmiszerekről, az üdítőitalokról és a cukorról is.

Fotókon a leglátványosabb sztárfogyások

Mutatjuk azokat a hírességeket, akik óriási átalakuláson estek át, miután életmódot váltottak.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük