Duci, csúnyácska lány volt a sorozatban - A valóságban ilyen dögös A Bridgerton család színésznője
Nicola Coughlan alakította A Bridgerton család Penelope Featheringtonját.

bridgerton-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Bridgerton család jött, látott, és letarolta a Netflixet. A 2020. december 25-én bemutatott romantikus, kosztümös széria pár hét alatt első számú kedvenccé vált, Magyarországon is stabilan vezeti a legnézettebb sorozatok listáját a streamingszolgáltatón.

A Bridgerton család színésznője ilyen dögös az életben

A történet Julia Quinn regénysorozatát veszi alapul, amely a londoni elit két illusztris családját mutatja be, a Bridgertonokat és a velük szemben lakó Featheringtonokat. Az első évad az írónő legelső kötetének cselekményét dolgozza fel, főleg Daphne Bridgerton és Hastings hercege kapcsolatának alakulását követi végig, ám a készítőknek hála, a mellékszerepekben feltűnő színészek is kaptak elég játékidőt.

Például a kicsit csúnyácska, duci Penelope Featheringtont is sokan a szívükbe zárták. A rajongók épp azért szimpatizáltak a lánnyal, mert nem a hibátlan szépséget testesítette meg. Ám az őt játszó Nicola Coughlanra aligha mondható el ugyanez. Az ír származású színésznő a valóságban igazi dögös bombázó, aki kerek idomaival és vonzó kisugárzásával biztosan több férfiszívet hódít meg, mint az általa megformált karakter.  Nemcsak megjelenésében tér el a figurától, jócskán idősebb is nála, hiszen az életben már 34 éves. 

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire másképp néz ki a valóságban Nicola Coughlan, mint a Bridgerton család című sorozatban.

Ezt is szeretjük