Duci, csúnyácska lány volt a sorozatban - A valóságban ilyen dögös A Bridgerton család színésznője

Nicola Coughlan alakította A Bridgerton család Penelope Featheringtonját.

bridgerton-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Bridgerton család jött, látott, és letarolta a Netflixet. A 2020. december 25-én bemutatott romantikus, kosztümös széria pár hét alatt első számú kedvenccé vált, Magyarországon is stabilan vezeti a legnézettebb sorozatok listáját a streamingszolgáltatón.

A Bridgerton család színésznője ilyen dögös az életben

A történet Julia Quinn regénysorozatát veszi alapul, amely a londoni elit két illusztris családját mutatja be, a Bridgertonokat és a velük szemben lakó Featheringtonokat. Az első évad az írónő legelső kötetének cselekményét dolgozza fel, főleg Daphne Bridgerton és Hastings hercege kapcsolatának alakulását követi végig, ám a készítőknek hála, a mellékszerepekben feltűnő színészek is kaptak elég játékidőt.

Például a kicsit csúnyácska, duci Penelope Featheringtont is sokan a szívükbe zárták. A rajongók épp azért szimpatizáltak a lánnyal, mert nem a hibátlan szépséget testesítette meg. Ám az őt játszó Nicola Coughlanra aligha mondható el ugyanez. Az ír származású színésznő a valóságban igazi dögös bombázó, aki kerek idomaival és vonzó kisugárzásával biztosan több férfiszívet hódít meg, mint az általa megformált karakter.  Nemcsak megjelenésében tér el a figurától, jócskán idősebb is nála, hiszen az életben már 34 éves. 

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire másképp néz ki a valóságban Nicola Coughlan, mint a Bridgerton család című sorozatban.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük