A vezércsel bájos színésznője gyönyörű ruhákban pompázik a vörös szőnyegen: imádjuk Anya Taylor-Joy stílusát
Anya Taylor-Joy üde színfoltja a vörös szőnyeges eseményeknek.

anya-taylor-joy-vezércsel
beauty and style
Top olvasott cikkek

Október 23-án debütált a Netflixen A vezércsel című sorozat, amit az idei év egyik legjobb szériájának könyveltek el a kritikusok. Története Walter Tevis 1983-as, azonos című regényét dolgozza fel, melynek középpontjában egy Beth Harmon nevű árva történetét ismerhetjük meg a ’60-as években.

Anya Taylor-Joy stílusa

A fiatal lány kiemelkedő sakktehetségként hívja fel magára a figyelmet, ám nem csak a játéktáblán vív ölre menő meccseket: egyedüli nőként kell boldogulnia a férfiak uralta sportban, és saját démonjai is folyamatosan kísértik. 

A show-t egyértelműen a főszereplőt játszó Anya Taylor-Joy lopta el. A színésznő ifjú kora ellenére már évek óta jelen van Hollywoodban, 2014-ben, 18 évesen debütált a vásznon a Vámpírakadémia című filmben, ám a nagy áttörést a Széttörve című film hozta meg a számára, amelyet két évvel később mutattak be. Nem csak a filmes szakma ájult el a tehetségétől, a divatvilág is ünnepli, hiszen a stílusérzéke kifogástalannak bizonyul. Noha már 24 évesen divatikonnak kiáltották ki, ő mégsem elégedett azzal, amit a tükörben lát.

- Sosem gondoltam azt magamról, hogy gyönyörű vagyok, és szerintem soha nem is fogok így vélekedni. Tudom, hogy szánalmasan hangzik, de tényleg úgy érzem, hogy a külsőm túlságosan furcsán mutat - mesélte a The Sunnak az angol származású sorozatsztár.

Ennek ellenére mindenkit lenyűgöz, ha feltűnik a vörös szőnyegen, képes összeállításunkban csokorba szedtük, milyen káprázatos kreációkban láthattuk az elmúlt években.

Ezt is szeretjük