Jennifer Lopez tűzpiros miniruhában vette át a díját: ő volt a People's Choice Awards leggyönyörűbb sztárja
November 15-én megtartották a People's Choice Awardsot.

jennifer-lopez-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

2020-ban a koronavírus-világjárvány miatt sokkal kevesebb alkalommal jelenhettek meg a hírességek premiereken és díjátadókon, mint az előző években. Több eseményt eltöröltek, vagy online rendeztek meg. A 45. alkalommal megrendezett People's Choice Awardsot végül november 15-én megtartották, de a járvány miatt sokkal kevesebb híresség volt jelen, minden sztár kötelezően leteszteltette magát az esemény előtt, emellett kétméteres távolságban állhattak csak egymástól.

Jennifer Lopez volt a People's Choice Awards legszebb sztárja

A meghívott vendégek között részt vett Jennifer Lopez is, az 51 éves énekesnő és színésznő elképesztően fest, formás lábait egy tűzpiros miniruhában mutatta meg, ami remekül állt rajta. J. Lo nagy megtiszteltetésben részesült idén, ugyanis 2020-ban ő vehette át a People's Icon-díjat, amelyet azok a hírességek kaphatnak csak meg, akik az elmúlt évtizedekben rengeteg dolgot letettek az asztalra a szórakoztatóiparban.

Bár idén kevesebb volt a híresség és a csillogás a díjátadón, a legendás díván kívül más női hírességek is tündököltek a vörös szőnyegen.

Ezt is szeretjük