Michael Jackson 24 éves fia csinos párjával fotózkodott: Prince és Molly 2017 óta járnak
Michael Jackson legidősebb gyermeke, Prince komoly kapcsolatban él.

prince-jackson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén júniusban lesz 12 éve, hogy Michael Jackson örökre lehunyta a szemeit. A pop királyának csemetéi még kicsik voltak, amikor elveszítették édesapjukat, Michael Joseph, ismertebb nevén Prince 12, Paris 11, Prince Michael, becenevén Blanket csupán hétéves volt.

A gyerkőcök azóta már felnőttek, hármójuk közül Parisről lehet a legtöbbet hallani, hiszen a gyönyörű lány a modellkedés mellett már a zenélésbe is belevágott, Wilted című albuma 2020 novemberében jelent meg. A fiúk közül a kisebbik visszavonultan él, neki még közösségi oldala sincs, vele ellentétben bátyja elég aktív az Instagramon. Tegnap különleges nap volt a számára, ugyanis barátnőjével már a negyedik évfordulójukat ünnepelhették.

Prince Jackson és párja négy éve elválaszthatatlanok

Prince és Molly a kaliforniai Loyola Marymount Egyetemen találkoztak, mind a ketten ott tanultak. Ahogy ismerkedtek, kialakult köztük a szerelem, 2017. március 23-a óta hivatalosan is egy párt alkotnak. A negyedik évforduló alkalmából a 24 éves Jackson több közös fotójukat is megosztotta, amik az elmúlt években készültek róluk. Helyes párost alkotnak.

"Ejha, el sem hiszem, hogy így eltelt négy év, szerelmem. Melletted annyira sokat fejlődtem és tanultam, szerencsésnek érzem magam, hogy ennyi közös kalandot éltünk már át. Jó érzés visszanézni a képeken, hogy mennyi szép helyen jártunk, visszagondolok azokra az őrültségekre, amiket csináltunk. Szeretlek, bébi, boldog negyedik évfordulót" - írta a fotók alá Prince.

A gyönyörű Molly eredetileg Illinois államából származik, egy kis településen, Glenview-n nőtt fel. Egyik legkedvesebb hobbija a teniszezés.

GettyImages-1149645867
Fotó: Jean Baptiste Lacroix / Getty Images Hungary

Amikor egymásba szerettek, érthető módon Prince nem posztolt a kedveséről, csak az első évfordulójuk után tett ki magukról egy közös képet a közösségi oldalára. A 24 éves fiatalember próbálja óvni a magánéletüket, így csak ritkán mutatja meg csinos barátnőjét a rajongóinak. 2019-ben volt az első alkalom, hogy Mollyval a vörös szőnyegen debütáltak, akkor egy jótékonysági gálán vettek részt.

Fotókon Pamela Anderson kisebbik fia

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen jóképű pasivá vált Pamela Anderson kisebbik fia.

Ezt is szeretjük