Pamela Anderson kisebbik fia vérbeli szívtipró lett: a 23 éves Dylan ilyen jóképű
Dylan külsejére a világhírű divatházak is felfigyeltek.

pamela-anderson
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pamela Anderson és a zenész, Tommy Lee viharos szerelme 1995-ben kezdődött, amikor megpillantották egymást egy szilveszteri partin. Ezután mindössze pár nap kellett ahhoz, hogy elhatározzák, oltár elé állnak. Házasságuk nem volt mentes a botrányoktól, 1998-ig se veled, se nélküled kapcsolatban éltek, amely alatt két gyermekük született. Idősebbik fiuk, Brandon Thomas Lee 1996-ban, Dylan Jagger Lee pedig 1997-ben jött a világra.

A Baywatch bombázójának fiai immár mindketten felnőttek, és mindkettejükből szívdöglesztően jóképű pasi lett. Abban is osztoznak, hogy a szórakoztatóiparban képzelik el a jövőjüket, míg Brandon Hollywood kapuit döngeti, addig öccse modellként és zenészként bontogatja szárnyait.

Pamela Anderson kisebbik fia vérbeli szívtipró lett

A 23 éves Dylannek minden esélye meg van arra, hogy beteljesítse karrierálmát, és világhírű DJ-vé váljon. A rajongótábora már meg is van hozzá, az Instagram-oldalát több százezren követik. Képei alatt nem győzi fogadni a dicséreteket, követői ódákat zengenek arról, milyen jóképű. A divatipar is felfigyelt a külsejére, 2016-ban az Yves Saint Laurent márka kifutóján vonulhatott végig, de az Armani és a Dolce & Gabbana is felkérte már modellnek.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szívtipró pasi lett Pamela Anderson kisebbik fiából, Dylanből.

Ezt is szeretjük