Madonna 24 éves lánya bikiniben süttette a hasát: Lourdesről dögös képek készültek Mexikóban

Madonna lányát párjával együtt kapták lencsevégre Mexikóban.

lourdes-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Madonna 38 esztendős volt, amikor világra hozta elsőszülött lányát, Lourdes Leont, aki gyermek- és tinédzserkorában gyakran feltűnt édesanyja oldalán.

A 24 éves lány, bár több modellmunkát elvállalt az utóbbi években, együtt dolgozott Stella McCartney-val, a Miu Miuval és a Converse divatcéggel is, mégsem azon híres sztárcsemeték közé tartozik, aki mindenáron a középpontban akar lenni. Ennek ellenére sokan kíváncsiak a hétköznapjaira, ahogy édesanyja, így ő is rajta szerepel a paparazzók nagy névlistáján.

Madonna lányának bikinis fotói

A hétvégén a mexikói Tulum egyik strandján kapták lencsevégre Lourdest, becenevén Lolát. A fotót az egyik rajongói oldala meg is osztotta az Instagramon, ahogy a felvételen is látszik, Lourdes remek formában van, ugyanolyan dögös és szexi, mint édesanyja. A többi képet a fotón látható fehér nyílra kattintva nézheted végig.

A fiatal szépség éppen együtt romantikázott párjával, Jonathan Pugliával, akivel 2017 óta alkotnak egy párt. Előtte a tinilányok egyik nagy kedvenc színésze, Timothée Chalamet barátnője volt egy rövid ideig, de vele végül elváltak az útjaik.

Jonathannel jó párost alkotnak, a fiú Ohióból származik, a gördeszkázás a legnagyobb szenvedélye, emellett fotózással foglalkozik. Az OK! magazinnak egy közeli forrás elmondta, hogy Madonna a szívén viseli lánya pasiügyeit, így gyakran érdeklődik a kettejük közös terveiről. 

- Gyakran felhívja őt telefonon, hogy érdeklődjön. Tudni akarja, hogy Lourdesék mikor fogják hivatalossá tenni a kapcsolatukat. Madonna, csakúgy mint az élet más területein, így a gyereknevelésbe is belead apait-anyait - mondta a forrás.

Ireland Baldwin dögös képei

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Alec Baldwin és Kim Basinger közös lánya.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük