Alec Baldwin és Kim Basinger lánya falatnyi fehérneműt húzott: Ireland dögös fotóitól megáll az ész

Ireland Baldwin alakját milliók irigyelhetik.

alec-baldwin-kim-basinger-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Alec Baldwin és Kim Basinger kilenc évig tartó házasságából egy gyermek született, a bájos Ireland Baldwin 1995. október 23-án látta meg a napvilágot, az évek múlásával gyönyörű és irtó dögös nővé érett. Szépségét édesanyjától örökölte, ezt követői is rendszeresen megjegyzik Instagram-oldalán.

Ireland Baldwin dögös fotói

Ireland azon ismert emberek közé tartozik, aki gyakran áll ki amellett, hogy a nők szeressék és fogadják el a testüket, és ne dőljenek be azoknak a címlapoknak, amelyeken madárcsontú modellek mosolyognak vissza rájuk. A lány sajnos egy időben étkezési zavarokkal küzdött, akkor durvult el nála a helyzet, amikor 2013-ban leszerződtette az IMG Models ügynökség, arra törekedett, hogy minél vékonyabb legyen, ennek érdekében mindent elkövetett.

- Ha ettem egy ételt vagy már csak egy falatot, rögtön szaladtam a fürdőszobába, hashajtókat szedtem, vagy addig futottam, ameddig nem éreztem a lábaim - vallotta be közösségi oldalán.

Idén augusztusban ünnepelte meg, hogy hat évvel ezelőtt küzdötte le az anorexia nervosa betegséget. Azóta felszedett pár kilót, alakja nőiesebb, mint valaha, amire nagyon büszke is. Rendszeresen oszt meg dögösebbnél dögösebb képeket. Legutóbb falatnyi fehérneműben mutatta meg bomba formáját. Képes összeállításunkban megnézheted Ireland Baldwin szexi fotóit.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük