Elájulsz, milyen helyes pasi Jude Law fia! Fotókon a hollywoodi sztárok sármos gyerekei

Hollywood macsói nekik adják át a stafétabotot.

jude law cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem kell aggódniuk azoknak a rajongóknak, akik esetleg attól félnek, hogy Hollywood legnagyobb macsói koruk előrehaladtával visszavonulnak a filmezéstől. A sármos sztároknak van kinek átadni a stafétabotot.

Hollywoodi sztárapukák és sármos fiaik

Noha Jude Law a nyugdíjba vonulás közelében sincs - az IMDB szerint négy filmet várhatunk tőle a következő két évben - máris van utánpótlása. 24 éves fiát már most a nők új kedvencének kiáltották ki. Rafferty az édesapja kiköpött mása: ugyanolyan különleges zöld szemei és szőke fürtjei vannak, valamint a csábos tekintetet is sikerült ellesnie tőle. Noha a megjelenésük ad okot az összehasonlításra, az ifjú színész nem szeretne édesapja árnyékában élni.

- Mindig ezzel a hasonlítgatással jönnek, és ez elég vicces, mivel nyilvánvaló, hogy ugyanúgy nézünk ki, hiszen ő az apukám - magyarázta a British GQ magazinnak.

A szívtipró srác modellként kezdte pályafutását a szórakoztatóiparban, például a Dolce & Gabbana kifutóján is végigsétálhatott 2018-ban. Ezután a zene világába is belekóstolt DJ-ként. Végül rájött, neki is a színészet a jövője. Néhány kisebb, rövidfilmes szereplés után 2021-ben talált rá az első komolyabb munka: ő lett a Twist című sorozat egyik főszereplője, amely Twist Oliver történetét bújtatta új köntösbe.

Nem Jude Law az egyetlen macsó sztár, akinek fiából is sármos férfi lett. Képes összeállításunkban mutatjuk a hollywoodi sztárok szívtipró gyerekeit.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük