Michael Douglas izompacsirta fiáért bomlanak a nők: íme a 41 éves Cameron
Cameront hiába ostromolják a hölgyek, a szíve már foglalt.

Michael-douglas-fia
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Douglas és első felesége, Diandra Luker 23 évig voltak házasok, kapcsolatukból egy fiúk született 1978-ban, Cameron fiatalkorában csak úgy vonzotta a bajt.

Michael Douglas fia újjászületett

Először úgy tűnt, hogy hamar követi édesapját a pályán, 19 évesen debütált a mozikban Jackie Chan filmjében, a Jackie, a jó fiúban. Ám az apja sztárstátuszából fakadó állandó figyelmet nem tudta jól kezelni, nagyon komoly metamfetamin- és heroinfüggő lett. Ezután pedig a poklok poklát élte át, ugyanis drogbirtoklás miatt hét év szabadságvesztésre ítélte a bíróság. A börtönbüntetését Pennsylvaniában töltötte, ahol számos atrocitás érte, 2012-ben arról számolt be a sajtó, hogy egy fegyenctársa eltörte a lábát. 

Végül 2016-ban szabadlábra helyezték két évvel a büntetés lejárata előtt, az akkor 38 éves férfi eltökélte, megváltozik. Long Way Home címmel könyvet írt a nehéz esztendőkről, és gyökeresen megváltoztatta az életét. Nem csak családot alapított modell kedvesével, Viviane Thibesszal, de végleg leszámolt a drogfüggőségével. Külseje is tükrözi új életmódját, igazi izompacsirta lett belőle. Az elmúlt négy évben egyszer sem nyúlt a tiltott szerekhez, és úgy tűnik, egyenesbe került a karrierje is, legújabb filmjében, a The Runnerben egy nyomozót alakít.

Képes összeállításunkban megmutatjuk, milyen sármos Michael Douglas 41 éves fia, Cameron.

Ezt is szeretjük