Meghan hercegné fittyet hányt Kamilla királyné tanácsára: ilyen ridegen viselkedett vele
Meghan hercegné nem törődött Kamilla királyné tanácsával.

GettyImages-961407498
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Duchess of Cornwall: A Royal Survivor címmel jelent meg egy új könyv Kamilla királynéról, amelyet Angela Levin, a család hivatalos életrajzírója írt.

A Daily Telegraph közölt exkluzív részleteket az új kiadványból, amelyből kiderült, Meghan hercegné hogyan reagált, amikor Károly király felesége próbálta jótanácsokkal ellátni.

Meghan hercegné így reagált Kamilla királyné tanácsára

A könyv rávilágított arra, hogy amikor Meghan 2018-ban csatlakozott a királyi családhoz, Károly és Kamilla is szívélyesen fogadták őt. A király eleinte nagyon élvezte az amerikai színésznő társaságát, sokat beszélgettek a színházról és a művészetekről. Kamilla is mindent megtett annak érdekében, hogy minél könnyebben beilleszkedjen a családba Harry herceg választottja.

GettyImages-1425347442
Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

Nem szerette volna, ha Meghan szenvedne, ráadásul nagyon megszerette őt, ezért különféle jótanácsokkal látta el, amelyek segítségével valószínűleg könnyebben megtalálta volna a saját helyét a családban.

Igen ám, de a tanácsai Meghan egyik fülén be-, majd a másikon kimentek. Levin szerint, amikor Harry felesége végighallgatta Kamillát, végig unott képet vágott, mivel neki megvolt a saját elképzelése a fejében, és nem akarta, hogy más beleszóljon abba, mit hogyan csinál.

Kamilla királyné élete fotókon

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük, hogyan változott Kamilla az évek alatt.

Ezt is szeretjük