Meghan hercegné fittyet hányt Kamilla királyné tanácsára: ilyen ridegen viselkedett vele

Meghan hercegné nem törődött Kamilla királyné tanácsával.

GettyImages-961407498
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Duchess of Cornwall: A Royal Survivor címmel jelent meg egy új könyv Kamilla királynéról, amelyet Angela Levin, a család hivatalos életrajzírója írt.

A Daily Telegraph közölt exkluzív részleteket az új kiadványból, amelyből kiderült, Meghan hercegné hogyan reagált, amikor Károly király felesége próbálta jótanácsokkal ellátni.

Meghan hercegné így reagált Kamilla királyné tanácsára

A könyv rávilágított arra, hogy amikor Meghan 2018-ban csatlakozott a királyi családhoz, Károly és Kamilla is szívélyesen fogadták őt. A király eleinte nagyon élvezte az amerikai színésznő társaságát, sokat beszélgettek a színházról és a művészetekről. Kamilla is mindent megtett annak érdekében, hogy minél könnyebben beilleszkedjen a családba Harry herceg választottja.

GettyImages-1425347442
Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

Nem szerette volna, ha Meghan szenvedne, ráadásul nagyon megszerette őt, ezért különféle jótanácsokkal látta el, amelyek segítségével valószínűleg könnyebben megtalálta volna a saját helyét a családban.

Igen ám, de a tanácsai Meghan egyik fülén be-, majd a másikon kimentek. Levin szerint, amikor Harry felesége végighallgatta Kamillát, végig unott képet vágott, mivel neki megvolt a saját elképzelése a fejében, és nem akarta, hogy más beleszóljon abba, mit hogyan csinál.

Kamilla királyné élete fotókon

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük, hogyan változott Kamilla az évek alatt.

Kamilla így lett szeretőből királyné: Károllyal több mint 50 éve bolondulnak egymásért

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük