Kamilla királyné a teáját is kiköpte Harry javaslata után: a herceg Károly királyt is ledöbbentette
Harry herceg javaslata a békülés érdekében nem aratott nagy sikert az apjánál és mostohaanyjánál.

cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A királyi családról Katie Nicholl szakértő írt egy új könyvet The New Royals címmel, amelyből exkluzív részleteket osztott meg a Vanity Fair oldalán.

A könyvben kitér arra a találkozóra, ami idén tavasszal történt Harry herceg, Meghan hercegné, III. Károly király és Kamilla királyné között.

Harry herceg javaslata nem aratott nagy sikert

Bár Sussex hercege és hercegnéje nem vettek részt a Fülöp herceg emlékére megtartott szertartáson idén márciusban, pár héttel később, áprilisban tettek egy gyors kitérőt Angliába, mielőtt továbbrepültek volna Hollandiába az Invictus Games rendezvényre. Harryéket ekkor meginvitálta Károly egy teára. A könyvből kiderült, az összejövetelük nem is sikerülhetett volna kellemetlenebbre.

GettyImages-1400804038
Fotó: Neil Mockford / Getty Images Hungary

- A találkozásuk Károllyal és Kamillával kínosabb volt, mint a szívélyes teázásuk a királynővel - írta.

Harry és Meghan késtek, ami miatt az uralkodó már csak 15 percet tölthetett el a fiával és menyével, ennek az volt az oka, hogy Károly a windsori kastélyban látott el egy hivatalos feladatot Erzsébet királynő helyett.

- Harry igazából azt javasolta, hogy fogadjanak fel egy mediátort, akinek a segítségével tudnák rendezni a konfliktusukat, ennek hallatára Károly teljesen megzavarodott, Kamilla pedig még a teáját is kiköpte. A királyné azt mondta Harrynek, hogy ez egy nevetséges ötlet, majd ők egy családként megoldanak mindent egymás közt - tudta meg a könyv szerzője egy közeli baráttól.

GettyImages-1422753983
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

Ezen a rövid teázáson Vilmos herceg és Katalin hercegné nem vettek részt, mint kiderült, akkor pont síelni voltak a gyerekekkel, Wales hercege testvére érkezése miatt nem változtatta meg a családi terveit.

Harryék a királynőt is meglátogatták, a találkozásukról pár nappal később a herceg mesélt NBC Today című műsorban, akkor elmondta, a nagymamája nagyszerű formában van, és szeretett volna megbizonyosodni arról, hogy tényleg a legjobb kezekben van-e. Ez a nyilatkozata akkor áprilisban sokakat felháborított a palotában.

Katalin hercegné Erzsébet királynő temetésén

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételek készültek Katalin hercegnéről a királynő temetésén.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük